Nadišiel čas na narodeninovú tvorivú challenge. Tradične ako predošlé roky, i tento rok je to zároveň žolíková challenge k celoročnej súťaži o diplom a prekvapenie. Takže ak ste niečo zameškali, práve máte možnosť dohnať to. A viem že vás takých pár je, nedávno som si robila tabuľku ako to vyzerá s účasťou. :)
 
   

Zadanie

  • Vašou úlohou je vytvoriť narodeninovú pohľadnicu na ktorej bude Scrapworld slovenská pečiatka. 
  • Pohľadnica musí byť netypická, či už svojim tvarom alebo druhom (aj u nás na blogu nájdete viacero návodov, napríklad tento, tento či tento . Nájdete ich tam ale oveľa viac) 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge a nesmie byť do uzávierky súťaže nikde uverejnený.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 15.11.2019 s predmetom NARODENINOVA CHALLENGE

  

Špeciálna informácia: táto challenge nie je povinná pre získanie celoročného diplomu a prekvapenia za zapojenie sa do všetkých  súťaží. Je ale "žolíková" a ak vám nejaké zadanie ušlo, touto si to môžete nahradiť. 

  

Výhra:

- 3 slovenské pečiatky podľa vlastného výberu 
- ručne robený diplom  (staršie nájdete napr. na instagrame)
   
Projekt pre inšpiráciu: 
  
  V rámci inšpirácie som si pre vás pripravila jednu veselú narodeninovú pohľadnicu s vystrihnutými obrázkami z papiera Happy birthday 07. Ako podkladový papier som využila Rainbow Unicorn. No a slovenská pečiatka ktorú som si na splnenie podmienky vybrala je Krásne narodeniny.
  
scrapbook
 
scrapbook
 
scrapbook
 
  Tešíme sa na vaše projekty ♥ 
 
yka