V týchto dňoch je všetko trošku iné, ale bez  ohľadu na situáciu sa niektoré veci nemenia. Láska a radosť z bábätka, ktoré sa pýtajú na svet, nech sa deje "za oknami" čokoľvek. 
  
  Sama mám v okolí niekoľko budúcich mamičiek, ktoré sa tešia na svoje prvé dieťatko a tak som minulý týždeň tvorila niečo na baby nôtu. Dnes sa s vami o tieto výtvory rada v rámci inšpirácie podelím. :)
  
  Keď som predčasom tvorila vrstvené prianie, vytiahla som si sadu Baby Joy od P13. Ukrýva nádherné papiere vhodné ako pre chlapčeka tak pre dievčatko a tiež neutrálne bledé papiere, ktoré sa hodia pre obe pohlavia. Práve do neutrálnych farieb som sa snažila tvoriť i ja, pričom vznikol denníček a pohľadnica. 
    
   
handmade
 
  Prvý vnikol denníček. Použila som lepenkový základ A5, ktorý som oblepila bielym papierom. Následne som si vystrihla trošku menší obdĺžnik z papiera Baby joy 03 a nalepila na dosky. Na zdobenie som využila obrázky z iného papiera zo sady, konkrétne vystrihovací papier Baby joy 07
 
  Nápis tehotenský denník som si vytlačila na tlačiarni a vystrihla tak, aby mi pasoval do lepenkového rámiku. Ten je v originály trochu väčší a je na ňom viac ornamentov, ale keďže je to lepenka, ľahko som si ho nožnicami upravila podľa predstavy a potreby. 
   
handmade
 
  Obrázky na rámiku sú podlepené 3D páskou a len čo bolo všetko umiestnené a prilepené, doplnila som ešte svorku brads zo sady svoriek It´s a boy. Keďže som si ju tam zmyslela dať až po nalepení, proste som tú časť ktorá sa využíva na prepichnutie papiera ohla a skryla. Takže z toho vznikla normálna kovová ozdoba, ktorú som jednoducho prilepila tavnou pištoľou. 
  
handmade
  
handmade
 
  Samozrejme keď už som mala rozložené a vystrihnuté obrázky, musela som vytvoriť ešte niečo ďalšie, nech som ten neporiadok nerobila zbytočne  :D Pustila som sa preto do pohľadnice. 
  Ako základ som použila pohľadnicový základ 13,5x13,5 cm. Z papieru Baby joy 06 som si vytvorila pozadie s lapačmi snov. Je to menší štvorec, ktorého kraje som prešla ničičom papiera. Následne som páskou prilepila a pustila sa do zdobenia. 
  Vyrezala som si kruh, ktorý som podlepila 3D štvorčekmi a na vrch umiestnila z papiera Baby joy 06 vystrihnutého hojdacieho koníka. Doplnila obrázkami z papiera Baby joy 07 a pár vyrezanými motívmi na bielom papieri. Konkrétne kvietok a konárik. Všetko som pevne polepila a bolo hotovo. 
  
handmade
 
handmade
 
Použitý materiál:
 
sada papierov - Baby Joy
lepenka A5
lepenkový rámik
3D páska
svorky brads It´s a boy
pohľadnicový základ + obálka - 13,5x13,5 cm
ničič papiera
obojstranná páska 9mm
vyrezávacia šablóna - kruh
lepivé 3D štvorčeky
vyrezávacia šablóna - kvety
vyrezávacia šablóna - garden greens
 
Majte krásne dni ♥
 
yka