Sú novinky, ktoré len čo prídu, hneď pár kúskov beriem pre seba. Aj keď niekedy ležia odložené aj mesiac než sa k nim dostanem, tak sa vždy teším, kedy sa dostanú na rad. Tak to bolo aj s detskými sadami od P13, sú jednoducho nádherné. Mám už v hlave tehotenský denníček, ale skôr ako sa pustím do jeho tvorby, dostala som chuť vytvoriť niečo rýchlejšie, len tak pre radosť. A tak vznikla vrstvená pohľadnica, ktorej fotopostup som priebežne fotila a idem sa oň dnes s vami podeliť. 
 
  Na tvorenie som si vytiahla pár papierov a pohľadnicový základ. 
 
handmade_pohladnica
 
  Podľa pohľadnicového základu som si vystrihla štvorec  z papieru Baby joy 01. Druhý štvorec je vystrihnutý z Baby joy 03
 
handmade_pohladnica
 

  Najprv som rezala do papiera, ktorý som chcela aby bol úplne hore. využila som na to vyrezávaciu šablónu kruhu (ale môžete použiť aj iné tvary) a hneď som si vyhliadla aj o niečo menší kruh, aby som mala predstavu ako to bude vyzerať. 

 
handmade_pohladnica
 
  Menšiu šablónu som použila na druhý papier, takto som si to uchopila washi páskou, aby mi to neušlo z miesta, ktoré som si vybrala. 
 
handmade_pohladnica
 
  Následne som podlepila pripravené štvorce penovými štvorčekmi a nalepila na seba. 
 
handmade_pohladnica
 
  Potom prišlo na rad moje obľúbené vystrihovanie z papieru Baby joy 07. Vybrala som si niekoľko obrázkov a začala ich ukladať do otvorov a vrstviť, aby niektoré boli viac vpredu ako iné. 
 
handmade_pohladnica
 
  Dole som nalepila ešte kartičku s textom, je to z nejakého poriadne starého papiera. Len čo som mala dizajn vymyslený, samozrejme som si to odfotila, lebo pamäť je zradná a určite by som o minútu na to dumala, kde som čo mala umiestnené. :)
 
handmade_pohladnica
 
  Následne som všetko prilepila na seba a na pohľadnicový základ a bolo hotovo. Celé to vyzerá pre zdvihnutý papier efektne a pritom je to záležitosť krátkej chvíľky. :)
handmade_pohladnica
 
handmade_pohladnica
 
handmade_pohladnica
 
handmade_pohladnica
 
handmade_pohladnica
 
  Čo ste tvorili tieto dni vy? Pochváľte sa v našej fb skupine, budeme rady :)
   
Použitý materiál:
 
pohľadnicový základ + obálky
 papier Baby joy 01
 Baby joy 03
Baby joy 07
vyrezávacia šablóna - kruhy
tacky glue
penové 3D lepinvé švorčeky
 
Majte krásne dni ♥
  
yka