Ďalší mesiac je za nami a s koncom septembra je čas na milú povinnosť, vyhlásiť výsledky challege. Tá septembrová sa niesla v duchu scrapbookového diktátu a viem, že ste sa viacerí zapotili pri tom zadaní. Som pre to o to radšej, že ste sa nenechali odradiť a popasovali sa s tým na jednotku. Všetky projekty ktoré prišli, splnili podľa popisu základnú kompozíciu a zároveň do pohľadníc vložili vlastnú kreativitu a tvorbu. 
 
   Ak ste zvedavé, aká bola pôvodne popisovaná pohľadnica, tak tu je. Moja prvá a zatiaľ jediná vianočná. Ako som v zadaní sľubovala, jednoduchá kompozícia, aby ste sa pri kreslení netrápili. Ručne robený stromček onedlho uvidíte znovu, tentoraz aj s návodom, ktorý sa tento mesiac vyskytne na blogu. 
 
 
septembervitaz
 
 
    A kto si nalepil svoj diktát? Našlo sa spolu 6 odvážnych dám a tu sú ich projekty: 
 
 
1. Janka Varju Padova
 
septembervitaz
 
 
2. Denisa Balážová
 
septembervitaz
 
 
3. Zuzka Cedulová
 
septembervitaz
 
 
 
 
4. Bea Pjatakova
 
septembervitaz
 
 
5. Naďa Hanáčková
 
septembervitaz
 
 
6. Viera Gáborová
septembervitaz
 

   Najťažšia úloha, pre mňa, každý  jeden mesiac, vybrať víťaza, Našťastie sú na to poradné duše a tento mesiac sa najviac páčil projekt číslo 1, teda: 


Janka Varju Padová

 

  Gratulujem! Tak ako vždy, nechýba ani náhodne vylosovaný projekt, ktorý získava 10% zľavu na nákup. Šťastie sa tento mesiac usmialo na číslo 6 - Viera Gáborová. Taktiež blahoželám. Obe budem v priebehu dnešného/zajtrajšieho dňa kontaktovať.

 

   Ďakujem všetkým za zapojenie sa a verím, že sa vidíme aj pri novej challenge, ktorú nájdete na blogu v najbližších dňoch. 

 

Všetkým krásny a hlavne tvorivý deň. ♥