Niekoľko rokov behám a až do tohto roku, som zvykla behávať cez les v susednej dedine. Značka "zvýšený výskyt medveďov" bola vždy len značka, predsa len na chodníčku som stretla množstvo psíčkarov i cyklistov, ale tento rok počúvam z každej strany o tom, kde stretli medvede, že som svoju lokalitu zmenila. A keď už sú tí macovia všade, stali sa inšpiráciou aj na novú challenge.

  

Téma: Medvede na každom kroku

 

Zadanie

   

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme

 - podmienkou tejto challenge je použitie medveďa v akejkoľvek podobe, od pečiatky, nálepky, výrezu... 

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30. 09. 2022 s predmetom CHALLENGE SEPTEMBER 2022

  

Výhra: 

 

    

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

  

  Ja som pri tvorení siahla po novej sade od Paper Heaven, Born to be wild, ktorá je plná zvieratiek a to ja môžem. Využila som tiež starší návod na vrstvenú pohľadnicu. Použila som pohľadnicový základ a papier Born to be wild 01 z oboch strán. Zvieratká na vystrihovanie sú súčasťou tejto sady a tiež papierových pásov k nej. 

  

  Neviem prečo, mne takéto zvieratká vždy evokujú zimu, takže sa z priania stalo vianočné, prvé tohtoročné a doplnila som slovenskú pečiatku a niekoľko lepenkových hviezdičiek

 
vianocna-pohladnica
  
vianocna-pohladnica
 
Tešíme sa na vaše projekty ♥
 
 
yka