Skôr ako sa pustíme do nového zadania challenge, je tu ešte milá povinnosť, vyhlásiť výsledky vášho hlasovania. Ako výherný projekt ste vybrali číslo 4 od Petronelky. Gratulujeme! Žrebovanie zľavy na nákup vysvietilo číslo 7, teda Simona P. Taktiež gratulujeme! 
 
Ďakujeme všetkým za hlasovanie i krásne projekty a ak vám chýba námet čo tvoriť, čítajte ďalej, lebo je čas na septembrové zadanie. 
 
Septembrová challenge
   

Téma: Vôňa lesa

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt na ktorom budú stromy. Špeciálne podčiarkujem množné číslo, jeden strom nestačí :)
  • je jedno či pôjde o papierový výrez, lepenkový, alebo o kresbu či inú ozdobu. Stromy môžu byť v akejkoľvek podobe. 

   

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.9.2021 s predmetom CHALLENGE SEPTEMBER 2021

  

Výhra:

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

 

  K septembrovej téme ma neinšpirovali naše krásne lesy, ale nádherné papiere zo sady Summer in Mountains. Neskutočne sa hodia k našej slovenskej prírode a tie vystrihovacie papiere a obrázky, no radosť strihať. Rozrobila som si hneď niekoľko projektov a jeden z nich vám dnes ukážem ako ukážku k téme Vôňa lesa. 

 

  Ako základ poslúžila lepenka A5, ktorú som oblepila bielym papierom. Následne som ako pozadie použila papier Summer in Mountains 04. Z papierov Summer in Mountains 06 a  Summer in Mountains 03 som vystrihla obrázky. Časť som podlepila 3D penovou páskou, aby mal zápisník 3D efekt. Okrem obrázkov som nepoužila nič viac, len slovenskú pečiatku Cestovateľský denník

 

  Napokon so pridala rohy, narezala do vnútra papiere a všetko zviazala viazacím strojom Cinch

 

challenge
 
challenge
 
challenge
 
challenge
 
  Tešíme sa na vaše projekty. Majte krásne dni ♥
 
yka