Nechce sa mi ani veriť, že nás čaká predposledná mesačná challenge. Pre množstvo krásnych farebných listov (kým ich netreba upratovať :D) som zvažovala nejakú tú jesennú tému, ale nakoniec sa od oranžovej posunieme poriadny kus na farebnej palete, do trochu chladnejších, či skôr tmavších odtieňov. Ideme totiž tvoriť pre pánov. 
 

Téma: Pre pánov

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme, teda niečo na pánsky štýl, pre muža.
  • použite farebnú paletu - nie je nutné použiť všetky farby, ale projekt nech je ladený do takýchto farbičiek :)
paleta

   

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.11.2021 s predmetom CHALLENGE NOVEMBER 2021

  

Výhra:
  • základ na album od Ciao Bella
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

 

album

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

   

  Aj keď túto tému som vymýšľala nad sadou papierov Steampunk time, nakoniec okolnosti vybrali úplne iný materiál na tvorenie. Kamarátka ma poprosila o veľmi jednoduchý album, do ktorého by sa vkladali fotky z prác na domčeku, nič veľmi zdobené a hlavne, nech je na titulke nejaký ten dom. :)

  

  Preto som si zmenšila lepenku A4 a oblepila ju papierom Harvest. Potom som chvíľu hľadala vhodný domček, vyhral to jeden za papieru We are family 01. Pod ten som nastrihala kúsky lepenkového výrezu tehál. Bol to v originály veľký kus, ktorý som si nožnicami nakúskovala podľa potreby. Nakoniec som vytiahla výrezy náradia a pár kamienkov s gombíkom. Celý album je zviazaný Cinchom

 
album
  
  Tešíme sa na vaše projekty ♥
 
yka