Až sa mi nechce veriť, že je pred nami predposledná mesačná challenge roku 2018. Či sa to zdá alebo nezdá (mne vďaka teplu vonku veru nezdá :) ), máme november a tak je čas si opäť zasúťažiť. Tento mesiac bude challenge veselá a hravá a budeme v nej spoločne hrkať. 
 
   Pre mnohých z vás hrkacie pohľadnice nie sú nič nové a pre koho áno, verím, že si tento druh projektov radi vyskúšate. Tak poďme na zadanie.
 
 

Téma: Hrkáme hrkálkami

 

Zadanie: Vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom bude "hrkálka". (shaker) Podmienkou je, aby hrkacia časť na projekte neobsahovala len klasické okrúhle flitre, ale aj niečo iné. Či už flitre v inom ako guľatom tvare, alebo papierové drobné výseky či niečo podobné. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.11.2018 s predmetom CHALLENGE NOVEMBER

 

Výhra:
 
 
challenge-shaker
 
   Víťaz, ktorého vyberieme, získa:
  • trojicu lepenkových základov od LaseroweLove, vďaka ktorým sa dajú vytvoriť hrkálky v rôznych tvaroch (ak by ste si mimochodom chceli týmito lepenkovými výrezmi uľahčiť prácu pri challenge, onedlho budú vypredané kusy doplnené aj spolu s novinkami :) )
  • flitre, žlté a cyklámenové, nech do hrkaliek máte čo dávať
  • ručne robený diplom k téme
   Náhodne vyžrebovaný víťaz získa ako zvyčajne 5% zľavu na nákup. 
 
  Tiež pripomínam, že tí, ktorí sa zapoja do všetkých 12 challenge, získajú prekvapenie a špeciálny diplom. A mimochodom, ak ste nejakú challenge nestihli, bude sa to dať ešte tento mesiac dobehnúť. O tom ale viac čoskoro :)
 
 
  Projekt pre inšpiráciu: 
 
   Ako ukážku som si pre vás pripravila dve pohľadnice. Jednu v pastelových farbách a druhú vianočnú, lebo vianočné tvorenie ma poslednú dobu veľmi baví. V oboch prípadoch som na pohľadnice nepoužila typickú acetátovú fóliu, ktorá sa pri hrkacích projektoch využíva, ale organzu. 
 
challenge-shaker
 
   Prvá pohľadnica je vianočná a ako som spomínala vyššie, využila som na ňu organzu. Dôvodom je, že som chcela hrkaciu časť cez hranu. O výrobe takejto pohľadnice som pred časom písala samostatný článok aj s fotopostupom ako na to, takže ak vás to zaujalo, nakuknite SEM
 
   Ako podklad pohľadnice som využila hnedý craftový  papier a vyrezala do neho šablónou  tvar, ktorý mi po vyrezaní rámika pripomína vločku. Rovnako som túto šablónu použila aj na biely štruktúrovaný papier. Obojstrannou páskou som pripevnila organzu, uložila do nej flitre  okrúhle, ale aj vločky a vyseknuté trblietavé hviezdičky z papiera. 
 
   Všetko som pevne prilepila a pustila sa do zdobenia. Okrem rozkošného tučniaka z papierového pásu Arctic Sweeties som použila na dozdobenie väčšie hviezdičky  a menšie hviezdičky  a samozrejme nechýba slovenské razítko Veselé Vianoce.  Pripevnila roľničku  a je hotovo. 
 
challenge-shaker
 
challenge-shaker
 
 
   Druhá pohľadnica je nevianočná, je pre mladú slečnu a siahla som po mojej obľúbenej sade papierov Cute & Co. Okrem podkladového papieru  do ktorého som spravila šablónou kruh a opäť pracovala s organzou, som využila ozdôbky skoro všetky z tejto sady papierov. Srnku, kvietok či hviezdičky. Napokon som len dozdobila pečiatkou Pre teba, lepenkovými srdiečkami  a pastelovými kvietkami sweethearts.
 
challenge-shaker
 
challenge-shaker
 
challenge-shaker
 
 
Už teraz sa tešíme na všetky projekty.
Majte krásny deň ♥
 
yka