Dúfam, že ste pripravení na nové zadanie a tiež poriadnu cestu, pretože ideme cestovať do minulosti. Poriadne ďalekej, do doby, kedy žili dinosaury, prípadne naši kamaráti z Doby ľadovej :)

 

Téma: Cesta do praveku

    

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme, teda niečo s dinosaurami, dinosaurími vajíčkami, kľudne s mamutmi 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.3.2020 s predmetom CHALLENGE MAREC

   

Výhra:
 
- vyrezávacia šablóna - Triceratops
- obojstranné papiere (Dino land 01, 08, 11
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
    
Projekt pre inšpiráciu: 
  
  Ja som sa pustila do tvorenia vysúvacej pohľadnice (starší návod TU) . Ako základ som využila biely pohľadnicový základ, na ktorý som nalepila trochu menší papier Dino Land 05. Jeho kraje som prešla ničičom. Následne som si biely papier orazila okrajovou raznicou a potom mu dala embossovacou kapsou Cherry blossom vzor. Prilepila obojstrannou páskou a nalepila svoj pripravený vysúvací mechanizmus. 
 
  Na vysúvacej ploche som použila obrázky dinosaurov z papierového pásu Dino Land 04. Pôvodne som tam chcela dať text s najlepšou maminou, ale nehodilo sa mi to priestorovo k dinosaurom a tak som využila iné moje obľúbené razítko, posielam Ti objatie
 
  Následne som dozdobila listami, či už z papierových kvietkov alebo z vyrezávacej šablóny Garden Greens. A ešte malá svorka brads a bolo hotovo. 
  
handmade-sutaz
 
handmade-sutaz
 
handmade-sutaz
 
handmade-sutaz
 
  Tešíme sa na spoločnú cestu do praveku a všetky vaše dino projekty. 
Majte krásne dni ♥
  
yka