Dávate si začiatkom roka predsavzatia? Ja nie, ale dúfam, že ak vy áno, nejaké sa týkajú aj tvorenia, pretože aj tento rok sa bude na našom blogu súťažiť. Ubehlo už pár dní roku 2022 a je čas pozrieť sa na prvé, januárové zadanie. 

  

Téma: Závesné ozdoby

 

Zadanie

   

  Vytvorte ľubovoľný papierový projekt k zadaniu a v prípade tohto januárového, máte dve možnosti, ako ho splniť:

  

- vytvorenie závesnej ozdoby, či už to bude ozdobený rámik, shadowbox, lapač snov... čokoľvek čo viete zavesiť

- alebo využijete na inom druhu projektu (scrapbook stránka, pohľadnica, album... ) závesnú ozdobu. Môže byť ako vzor na papieri, alebo výrez, pečiatka, čokoľvek. Lapače snov, obrazy, macramé, vtáčia búdka, zvonkohra... čokoľvek, čo sa vešia. 

- keďže je už po Vianociach, jedinú závesnú vec ktorú v tomto prípade nebudem uznávať, je vianočná ozdoba 

 

  Možno to znie zložito, ale v skutočnosti sú takéto závesné dekorácie na papieroch a ozdôbkach veľmi rozšírené. Ak by ste si preto práve zúfalo vraveli, že kde také niečo vezmete, prikladám pár tipov, ktoré som objavila pri tvorení tejto challenge, keď som si chystala veci na svoj projekt k zadaniu. :)

  

  Tak napríklad: vtáčia búdka, niečo závesné pre deti TU či TU, macramé je napríklad súčasťou sady We are family, na papieroch TU a TU, niečo k moru napríklad Beyond the sea. Nájde sa toho obrovské množstvo, takže sa teším, čo vymyslíte.  

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.01.2021 s predmetom CHALLENGE JANUAR 2022

  

Výhra:
  
  • sada papierov 30,5x30,5 cm - Juliet
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

   

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

   

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

 

Projekt pre inšpiráciu:

 

Ako inšpiráciu mám pre vás dievčenský album. Závesné ozdôbky som použila dve, ide o vystrihnuté obrázky z papieru Baby Joy 07. Z tejto sady sú aj zvyšné obrázky, kvietky, zajačik a detské body. 

 

Základ albumu je A4 lepenka, oblepená vzorovanými papiermi. Využila som srdiečkovú okrajovú raznicu a ústredný motív tvorí lepenkový rámik , na ktorý som vyrezávacou prešívanou šablónou získala obrázok. Posledný putoval nápis Album, rožky a celý album som zviazala viazacím strojom Cinch

  
detsky-album
 
detsky-album
 
Závesné ozdoby v plnej kráse. :)
  
detsky-album
 
detsky-album
 
detsky-album
 
  Zadanie máte a my sa už teraz tešíme na vaše krásne projekty a čo vymyslíte. 
 
Majte krásne dni ♥
 
 
yka