Niekoľko prvých dní nového roka je za nami a ja dúfam, že ste do neho vykročili správnou nohou. A keďže sa vraví ako na nový rok tak po celý rok, dúfam, že ste si už niečo pekné aj vytvorili. 

  Aj v roku 2020 spolu budeme súťažiť a dnes je čas na vyhlásenie prvej, januárovej challenge. Nebojte, začneme z ľahka :)

 

Téma: Pestrofarebné bingo

 

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete 5 položiek z binga. Môžete si vybrať stĺpec, riadok alebo diagonálu. 

 

scrapbook-sutaz
 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.01.2020 s predmetom CHALLENGE JANUAR 2020

 

Výhra:
  

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

  

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

 

Projekt pre inšpiráciu:

  
 Pri svojom tvorení som si vybrala diagonálu a teda položky: text/nápis, pečiatka, modrá farba, lepenkový výrez, kovová ozdoba. Rozhodla som sa tvoriť zápisníček so symbolom z  jednej knižnej série a ako podkladový papier som si vybrala tmavší modrý Snowy Afternoon 2. Oblepila som ním A6 lepenku (návod TU) a vytvorila si tak základ pre zápisník. 
 
  Následne som si horúcim embossingom vytvorila za pomoci pečiatky a bieleho prášku pozadie. Z čierneho papiera som na plotri vyrezala knižný symbol, podlepila ho 3D štvorčekmi a nalepila ho na základ. Pod symbol som ešte prilepila lepenkovú šípku (aj keď som to brala viac ako šíp :) ) a kovové krídla. Dolepila som nápis a niekoľko hviezdiček a pridala kovové rohy
  Napokon som celý zápisník zviazala Zutterom a bolo hotovo. 
 
  
scrapbook-sutaz
  
scrapbook-sutaz
  
 Tešíme sa na vaše výtvory a majte krásne dni ♥ 
 
yka