Scrapbook. Keď som na tábore začala rozprávať, aký máme poobedný program a čo budú tvoriť, jeden z challanov sa ozval, že či ideme niečo so šrotom robiť. Tak nejako slovo scrap prekladá ujo translator. Inšpirovať sa dá kadečím a práve touto poznámkou som sa inšpirovala ja pri vymýšľaní témy na novú augustovú challenge.

 

   Nie, nič so šrotom robiť nebudeme, ale dáme šancu niečomu, čo má putovať do koša, alebo prosto niekam inam než do scrapbooku. 

 

Téma: Recyklujeme

 

 Zadanie: Vašou úlohou je vytvoriť papierový projekt, na ktorom použijete odpad/niečo čo nie je primárne určené na scrapbooking

 

   Čo to teda môže byť? Ak ste nadvihli obočie že to je nejaké ťažké, vôbec nie. Môžete použiť vpodstate milión vecí, od zápalkovej škatuľky, cez krabicu z bombóniery, vrchnák z piva, rolku z toaletného papiera či len paličku z nanuku. Fantázii sa  medze nekladú a inšpirácia naozaj je všade vôkol nás.

   Či urobíte stránku, pohľadnicu, krabičku...čokoľvek, to je na Vás. 

 

   Pri zasielaní projektu mi prosím nezabudni aj napísať, čomu ste dali druhú šancu.

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) )

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.8.2017 s predmetom CHALLENGE

 

Výsledky budú vyhlásené  začiatkom ďalšieho mesiaca. 

 

Výhra:

 

Nazov obrázku

 

Výhra zvyčajne súvisí s témou, ale odpad by asi nikoho nepotešil. Recyklovaním ale šetríme prírodu a tak výhra sa nesie v takom prírodnom duchu. :)

   Vybraný projekt bude obmedzený materiálom a ako zvyčajne, jeden náhodne vyžrebovaný projekt získa 10% zľavu na nákup. 

 

      Na projekt pre inšpiráciu mi poslúžila kartónová rolka z fólie a pár ďalších, ktoré som našla u otca v dielni. Dlho som chcela vyhádzať veci zo zásuvky a spraviť v perách a iných pomôckach poriadok a tak z nich vznikol stojan. 

 

   Využité papiere sú prevažne z Galeria papieru a dozdobené mojimi obľúbenými nápismi od Wycinanky a enamel tvary nemohli chýbať :)

 

Nazov obrázku
 
Nazov obrázku
 
Už teraz sa teším na Vaše recyklácie v rámci scrapbooku a prajem krásne letné dni. ♥