Doma nad svojim pracovno-tvorivým stolíkom (ktorý je neustále zahádzaný vecami, že ledva vidno akej je farby) mi visia dve nástenky. Obe sú skôr na ozdobu než praktické využitie, keďže tam nič nepripínam ako je rok dlhý, nie je už kam, ale práve jedna z nich ma ale doviedla k neplánovanému prekvapeniu k súťažiam.

 

    Je totiž plná diplomov. Žiadne vytlačené, ale pekne ručne robené, scrapbookové na pamiatku. Sú rôzne veľké, majú rôzne tematické vzhľady podľa zadaní a kedysi boli pre mňa veľkou motiváciou. Fungovala som v svojich začiatkoch a ešte stále tam niekedy nakuknem, na jednom českom fóre, kde si komunita žien navzájom každý mesiac vymýšľala súťaže. Nie o materiál, len tak pre radosť z tvorenia a nakoniec aj pre diplomy. Vyhlasovateľka kola spravila vzhľadom na pomerne vysoké číslo prihlásených diplomy pre prvé tri miesta a novú súťaž a zadanie vyhlasovala tá, ktorá vyhrala. Takto to kolovalo, diplomy boli v rôznych štýloch od rôznych tvoriliek a viem že nie som jediná, ktorá si ich vystavila. Predsa len, materiál človek minie, ale diplom ostane na pamiatku.

 

nastenka

 

    Prirodzene po Vás nebudem keď vyhráte chcieť, aby ste robili v ďalšom kole diplom či vymýšľali zadanie (ako keby veľmi chcete tak môžete :D ), to urobím ja. Každý víťaz získa okrem aktuálnej výhry v podobe materiálu aj ručne robený diplom, ktorý bude ladiť s témou. Možno to i Vás poteší ako mňa každý jeden ktorý som získala. A ak sa nebude dariť, nezúfajte, ja som na ten svoj čakala cez rok, než som sa umiestnila, zato doteraz viem, ktorý to ten prvý bol. Motivácia musí byť a ja dúfam, že to viacerých z Vás priláka trochu si zatvoriť aj takto súťažne.

 

   Nech toľko nekecám, tu je ešte ukážka diplomu, ktorý putoval prvej výherkyni k decembrovej baby téme – Prvé kroky.

 

diplom
 
diplom
 
   Do konca januárovej challenge ostáva ešte  more času a ja dúfam, že k tým krásnym výtvorom, ktoré už prišli, sa ešte ďalšie pridajú. 

Krásny tvorivý deň všetkým. ♥