Máj lásky čas. Tak sa hovorí a po skutočne bláznivom apríly, kedy sa vonku dalo chodiť v krátkom rukáve a v iný deň bolo treba oškrabať autá, je tu hádam i čas slniečka a rozkvitnutých kvetov.  Priestor pre prechádzky prírodou a práve pri jednej takejto prechádzke a pohľade na stavanie mája vzniklo i zadanie piatej tohtoročnej súťaže.

 

   S májom sa spája viacero tradícií, páry sa majú pobozkať pod rozkvitnutou čerešňou, pod májovým dažďom sa ževraj rastie či sa viažu stužky na máj.

 

  Téma: Svojsky tradične

  Zadanie: vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete stužku a vlastnoručne vyrobený kvietok

 

Či použijete stužku ako mašličku alebo viazanie albumu, je to len na Vás. Rovnako, ako z čoho vyrobíte kvietok, či použijete práve stužku, foamiran, papier alebo čokoľvek, čo Vás napadne.

 

   Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :)

 

   Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.5.2017 s predmetom CHALLENGE

 

Víťaz bude vyhlásený 1.6., ktorý získa cenu a tradične jeden náhodne vylosovaný projekt získa 10% zľavu na nákup.

 

O čo súťažíte? 

 

Nazov obrázku

 

 

Cena pre výherný projekt súvisí s témou a víťaz získa:

 

   Nakoniec ešte projekt pre inšpiráciu. Svieža pohľadnica s kvietkami, návod ako vznikali foamiranové kvety nájdete aj na blogu. A ako vznikala samotná pohľadnica spojená stužkou, to na blogu nájdete v jednom z najbližších príspevkov. 

 

sutazmaj
 
sutazmaj
 

Už teraz sa teším na Vaše projekty a prajem krásny deň ♥