Víťazku januárovej challenge ste si mohli zvoliť vy sami. Hlasovanie bolo tesné a napokon po sčítaní hlasov môžem s radosťou oznámiť, že víťazom prvej challenge v roku 2017 s témou Citáty sa stáva:

 

Denisa Balážová

 

denisa

 

   Gratulujem! Ako bolo sľúbené, náhodne vylosovaná osoba získava 10% zľavu na nákup a tento mesiac sa usmialo šťastie na projekt č. 5 od Katy Tkacovej. Obe výherkyne budem kontaktovať v emailom.

 

   Ďakujem všetkým za hlasovanie, ale predovšetkým všetkým tvorivým žienkam, ktoré ste sa zapojili.  

 

 *********************

 

    Okrem tejto milej povinnosti vyhlásiť víťazky, dnes prinášam i zadanie novej, februárovej challenge. Február sa tradične spája so sviatkom zamilovaných, množstvom srdiečok a ružovej, ale my si zatvoríme trochu inak. Romanticky, ale netradične.

 

  • Téma: Valentín netradične
  • Zadanie:  vytvorte ľubovoľný scrapbook projekt (stránka, pohľadnica, album...), ktorý sa bude niesť v romantickom duchu, ale bude Valentínsky netradičný. Nesmiete použiť ružovú farbu a srdiečka by nemali na projekte prevládať.
  • Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge, ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :)
  • Fotku/fotky súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 28.2.2017 s predmetom CHALLENGE

 

   Netradične môže znamenať mnoho vecí. Môžete vytvoriť originálny darček, netypickú pohľadnicu či čokoľvek, čo na prvý pohľad neevokuje typický Valentín.

   Víťaz bude vyhlásený 1.3. a bude vybraný mnou. Tradične jeden náhodne vyžrebovaný projekt získa 10% zľavu na nákup.

 

A čo výherca vlastne získa? Cena bude tiež romantická, s kopou medvedíkov. 

 

Nazov obrázku
 

Víťaz získa:

   Pri tvorbe projektu na ukážku som siahla po vesmírnom modrom papieri a vyrezávacej šablóne od rovnakej značky a vytvorila dve nie práve zaláskovane vyzerajúce pohľadnice. Ďalšiu ukážku netradičného prevedenia Vám predstavím v priebehu mesiaca spolu s fotonávodom, zatiaľ takto vesmírne. 

 

februarchallengeukazka
 

   Prajem Vám príjemné tvorenie a teším sa na Vaše krásne romanticky-neružové projekty :)