FEBRUÁROVÁ CHALLENGE - VYHODNOTENIE

 

  Skôr, ako sa dostaneme k novému zadaniu súťaže, je tu čas vyhlásiť víťaza februárovej challenge. Tentoraz ste o víťazke rozhodovali len Vy, svojimi hlasmi. Tie už sú sčítané a ja ďakujem ešte raz všetkým zúčastneným, ale aj hlasujúcim. 

 

   Bez ďalšieho zdržovania, výhercom februárového olympijského zadania sa stáva projekt číslo 7. Anna Kaňuková.  Gratulujem. 

 

   Vyžrebované číslo pre zľavu na nákup je číslo 12, teda Naďa Hanáčková. Taktiež gratulujem. 

 

 

MARCOVÁ CHALLENGE

 

  Čítate knihy? Začal nový mesiac a práve marec má jeden prívlastok s nimi spojený. Marec, mesiac knihy. Scrapbook je tiež taká "knižka" plná fotiek, ale v novom zadaní súťaže predsa len ostaneme pri tých klasických knihách a veciach s nimi súvisiacich. 

 

Téma: Mesiac knihy

 

Zadanie: Vašou marcovou úlohou je vytvoriť projekt, ktorý súvisí s knihami. Môže to byť záložka, obal na knihu, stránka o knihe či čítaní. Akceptujem i projekty, na ktorých bude ozdoba nejakého knižného hrdinu. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) )

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.03.2018 s predmetom CHALLENGE MAREC

 

Výhra:
 
Knihy sú plné písmenok a textov a v tom duchu sa nesie i výhra v marcovej challenge.
 

Okrem vybraného výhercu, bude jeden aj vyžrebovaný a ten získa 5% zľavu na nákup. 

 

Špeciálny diplom:

Pripomínam, že každý, kto sa zapojí do všetkých mesačných challenge počas tohto roku, získa na konci roka špeciálny diplom a prekvapenie. 

 

 
Projekt na ukážku:
 
Ako inšpiráciu som vyrábala trojicu záložiek z HP sveta. Využila som zbytky papierov a razítka a tiež postavičky, ktoré mi ostali z tvorby pohľadníc. Ako vznikali som písala už v inom článku - TU
 
Jedna zo záložiek je rohová a zvyšné dve sú magnetické. Z vnútra záložky som na obe strany prilepila tenký magnet, takže záložka sa okolo strany pekne "prisaje" a drží. 
 
zalozky
 
zalozky
 
zalozky
 
zalozky
 
Okrem záložiek mám pre vás ešte jednu inšpiráciu, v podobe scrapbook stránky. Je už staršia, tvorená pred pár rokmi a zachytáva prvú knižku, ktorú som ako malá školáčka čo sa čerstvo naučila čítať prečítala úplne sama. 
 
zalozky
 
 
Teším sa na Vaše projekty a prajem krásny začiatok týždňa. ♥