Počas tretích narodenín Scrapworld ste sa mohli zapojiť do viacerých súťaží. Tvorili ste v obmedzenom čase, i pátrali s detektívom Poduškom v malej scrapbook detektívke. Tiež súťaže na sociálnych sieťach a bingo. No a dnes je čas všetky súťaže vyhodnotiť.
  
NARODENINOVÁ CHALLENGE
  
  Začneme tvorivou súťažou, ktorá bola zároveň žolíková a kde ste v krátkom čase stihli vytvoriť krásne projekty. Tak sa na ne poďme pozrieť: 
 
1. Naďa Hanáčková
 
sutaz
 
2. Mária Vallová
  
sutaz
 
3. Petra Knuth
  
sutaz
 
sutaz
 
4. Denisa Balážová
  
sutaz
  
5. Janka Solmosiová
 
sutaz
 
6. Viera Gáborová
  
sutaz
 
7. Lenka Pravdová
  
sutaz
 
8. Bea Pjatáková
  
sutaz
 
  Vždy je ťažké vybrať len jeden projekt a nebolo to iné ani teraz. Poradila som sa s DT a kamarátkami a vybrali sme projekt č.1, teda Naďa Hanáčková. Gratulujeme!
 
 
NARODENINOVÁ SCRAPBOOK DETEKTÍVKA
  Netvorivá súťaž vás povodila po rôznych produktoch, ku ktorým ste sa dostávali v rámci príbehu o detektívovi Poduškovi. Kto ste sa dostali až na záver tohto "fotopríbehu" viete, že príbeh vraždy skončil šťastne a vôbec nebol tak krvavý ako sa na začiatku zdalo. 
 
  Vylúštením detektívky ste sa dostali k sade papierov Yesterday, ktorá  je aj výhrou. Každý kto sa zapojil príbeh rozlúštil bol zaradený do žrebovania a tak ako aj pri ostatných netvorivých súťažiach, i tu pomohol pri žrebovaní random.org :) Šťastie sa v tomto prípade usmialo na detektívku  Danicu Slašťanovú. Gratulujem!
 
SÚŤAŽE NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH
  
 O materiál sa súťažilo aj na instagrame aj na facebooku.  Takže bez zdržovania:
  
  Instagram -  majka_handmade
  Facebook -  Darinečka Mišiaková
 
Gratulujem! 
BINGO
 
 
  Na záver je tu bingo. Kto splnil podmienky si našiel v krabici ružový bingo lístok, na ktorom je číslo. Vyhrať sa dalo niekoľko cien a tu sú vyžrebované čísla: 
 

1x kytica papierových kvietkov - bingo lístok č.126

1x párik slovenských pečiatok podľa vlastného výberu - - bingo lístok č.128

3x doprava zdarma - - bingo lístok č.121, č. 122, č.124

 

  Ak ste si našli v krabici lístok s niektorým týmto číslom, ozvite sa mi na email, alebo do správy na facebooku s fotkou tohto bingo lístka. Kartičky som do krabíc hádzala náhodne a nemám tušenia, kto aké dostal, takže uplatnenie výhry je možné len ak sa ozvete do konca tohto roka. 

 

  Dúfam že som na nič nezabudla a tiež dúfam, že ste sa pri tvorení či netvorení so Scrapworld zabavili. Ešte raz ďakujem za ďalší skvelý tvorivý rok plný krásneho materiálu a prajem krásny deň. 

 

yka