Narodeninový týždeň plný súťaží je za nami a my dúfame, že ste si ho spolu s nami užili a zabavili sa. V obmedzenom čase ste vytvorili prekrásne projekty za ktoré všetkým ďakujeme a dnes je čas na vyhodnotenie. 
 
 
NARODENINOVÁ CHALLENGE
 
   Jedinou podmienkou bolo použiť niečo z materiálov s označením Scrapworld. Vždy sa veľmi teším keď vidím razítka či výrezy v akcii a tak mi otváranie emailov robilo veľkú radosť :) 
 
 Aj keď čas bol krátky, zapojilo sa 8 prekrásnych projektov, veď môžete posúdiť nižšie. 
 
 
1. Naďa Hanáčková
 
narodeniny
 
 2. Petra Knuth
 
 
narodeniny
 
3. Denisa Balážová
 
narodeniny
 
4. Mária Vallová
 
narodeniny
 
narodeniny
 
5. Timea Fiedler 
 
narodeniny
 
6. Lenka Pravdová
 
narodeniny
 
7. Viera Gáborová
 
narodeniny
 
8. Erika Bančanská
 
narodeniny
 
   
Krásne však? Aj keď je zaťažko vybrať len jednu z pohľadníc, víťazkou sa stáva Naďa Hanáčková. Gratulujeme! 
 
 
NARODENINOVÁ ŠIFRA
 
 
    Ďalšou z aktivít bola narodeninová šifra, v ktorej ste mali trochu lúštiť, trochu "rátať" a trochu pátrať. Prvotná tajnička, ktorá bola vstupom do zapojenia sa, mala výsledok - kreatívne srdce. 
 
   Od výsledku ste sa presúvali cez raz produktov a lúštili úlohy, ktoré pri nich boli uvedené. Z toho čo ste sa občas ozvali pre nápovedu viem, že najväčší problém bolo nájsť ohníček, ale našťastie sa napokon vždy našiel. Bola to zábava aj pre mňa, lebo niektoré správy od vás ma naozaj pobavili. Ako 10 minútové víťazné ležanie na gauči a podobne :) 
 
   Konečný kód, ku ktorému ste sa mali dopracovať bolo číslo 276. K správnemu výsledku ste sa prilšli desiati. 
 
  Odmenu v podobe dopravy zdarma za najrýchlejšie vylúštenie získava Bells. Gratulujem. 
  Pri žrebovaní o sadu papierov, ku ktorej ste sa dopátrali, sa šťastie usmialo na lístok s menom Mária Vallová. Taktiež gratulujem!
 
  Ďakujem ale všetkým, ktorí ste sa do toho pustili, i za milé komentáre, ktoré ste zanechali. :)
 
 
BLOG HOP
 
    Prvá v Blog Hope bola Anit, ktorá pre vás vymyslela naozaj extra rýchel tvorenie a "pečenie" tort. Máličko času vás neodradilo a torty sú ako na zahryznutie. :)
 Prišli takéto tortičkové pohľadnice:
 
 Juditka Filová
 
 
Erika Bančanská
 
 
Petra Knuth
 
 
Petronelka Knuth
 
 
Viera Gáborová
 
 
   V tejto súťaži sú víťazmi všetci, ako bolo avizované. Všetky projekty, ktoré sa zapojili, automaticky obdržia 2€ zľavu na objednávku. (info ako si ju uplatniť pošlem emailom :) )
 
   Od Anit sa pokračovalo na blog k Zuzke, ktorá cez random losovanie vyžrebovala komentár: 
 
NadaHahoj team Scrapworld ;) osobne mam najradsej clanky s navodmi step-by-step, kde je vsetko aj s fotopostupom. Pre mna je este stale velka vyzva mixed media, a este vyroba kvetiniek - to by som uvitala navody..
 
  Gratulujeme! 
   
  Za odozvy a názory i typy ďakujeme, budeme sa snažiť prinášať vám i naďalej kopu inšpirácie :)
 
   Posledná zástavka bola u mňa  na osobnom blogu, kde som bola zvedavá na vaše priania pod stromček. Dúfam že Ježiško (alebo manželia, priatelia a tak ďalej :) ) si to prečítajú a pod stromčekom si rozbalíte to, počom vám srdce piští :) 
 
   Ja som na žrebovanie tiež použila online random systém a šťastie sa usmialo na číslo tohto komentára:
 
Judit : Po kompletnej sade papierov od craft smith, vsetky, ktore kedy vysli :) No dobre, tak aspon tie, ktore este nemam. Plus este jeden stojan na ne :D Ale vazne, kazda jedna sada je dokonala, milion papierov, perfektne sa s nimi tvori, su zaujimave, nevsedne a na moje tvorenie dokonale.. Manzel, citas? Inspiruj sa.. Tu!! :)
 
 Taktiež gratulujeme! 
 
FACEBOOK SÚŤAŽ
 
 
   Súťažilo sa aj na facebook  stránke. Tu sa pri žrebovaní šťastie usmialo na komentár od: Alica Buryova. Gratulujem!
 
 
INSTAGRAM SÚŤAŽ
 
   
   Posledným miestom, kde ste mohli vyhrať kreatívny materiál je instagram. Stačilo použiť správne označenie v príspevku a dať vedieť že s nami tvoríte a boli ste zaradený do žrebovania. Ja som aspoň trochu posnorila na instagrame a popozerala, čo tvoríte. Pri losovaní som vytiahla papierik s instagram prezývkou paper.love.sk.  Gratulujeme! 
 
Výherkyne facebook a instagram súťaže a rovnako komentárov z blog hopu, poprosím ozvať sa mi na email info@scrapworld.sk s adresou, na akú ceny poslať :) 
 
 
  Na záver gratulujem ešte raz všetkým výhercom a ďakujem všetkým, ktorý ste sa zapojili do tejto virtuálnej oslavy, i za milé priania. 
Ďakujem za tento skvelý rok a teším sa na ten ďalší ♥
 
Majte krásny deň ♥
yka