Určite aj vy každý mesiac s napätím čakáte zadanie aktuálnej challenge. Aj ja. V momente mi pred očami naskakujú rôzne nápady a už hotové parádne projekty. Väčšinou to skončí tak že sedím a nemám do čoho pichnúť. Nápad, ktorý som mala pred očami nie a nie zrealizovať :) V momente, ako Ivka pustila do éteru aktuálne zadanie “vôňa lúky s oblakmi nad hlavou”  pred očami som mala tento konkrétny obraz.
 
  Budú tam kvety, niečo zelené, bude tam postava ktorá bude stať na tých kvetoch a hlava sa jej bude vnárať do oblakov. Bol to jasný obraz a vedela som že nič iné na túto tému tvoriť nechem :)  Kvety problém neboli. Vedela som že použijem kvety z výrezov od Ivky. Je to zmes z výrezov: Romantic Botanic nr.592, Memories of Summer, nr 623, Memories of Summer, nr 618, Memories of Summer, nr 617
 
handmade
 
  Pozadie celého projektu nebol problém. Našla som zopár pekných papierov ktoré sú zo sady Fly and scrap od Moda Scrap. Problém bol vybrať ten naj. Každý z nich sa mi hodil k tej predstave. 
 
handmade
 
   Najťažšia úloha ma len čakala.....nájsť postavu. Obrázok ktorý mi napadol ako prvý som nevedela nájsť. Keď sa mi to konečne podarilo, tak som zistila že sa mi vôbec nehodí. Hor sa hľadať niečo iné. Do užšieho výberu postúpili tieto adeptky:
 
handmade
 
   Prikladala som tie postavy na jednotlivé papiere, porovnávala, pridávala tie kvietky....až som našla víťaza: modré pozadie s lietajúcimi balónmi a dáma v modrom. Super..... idem na to. A potom sa stala taká vec...ako som tak začala odkladať materiál ktorý som nepotrebovala tak sa jedna z adeptiek dostala na jedno z pozadí ...slečna s venčekom na hlave na pozadie s domčekmi a balónmi. Ako keby na tých domoch sedela. A bolo zrazu jasno :) Podmienkou challenge je použiť buď päť rôznych kvetov alebo päť oblakov. Ja som chcela splniť obe ale nakoniec som kvôli nedostatku miesta použila oblaky len dva. 
 
handmade
 
   Kvietky sú prilepené penovými štvorčekmi, aby trochu vystupovali do priestoru. Dva oblaky som vystrihla z papiera ktorý bol súčasťou balenia pečiatok  Rainbow nr. 11.  Najprv sa mi to pozdávalo  takto ale potom som  skúsila tie oblaky zmeniť z 2D na 3D.
 
handmade
 
   Nechcela som tam dávať ešte nejaký dlhý text, alebo citát, tak som zvolila Be Happy výsek z kolekcie  So Spring, Nr 608.
Ten modrý papier s balónmi ma stále lákal tak som z neho použila aspoň jeden balón a nalepila ho k tomu želaniu. 
 
handmade
 
  Ako tak pozerám tak sa mi skoro podarilo zhmotniť moju prvotnú predstavu.  Som zvedavá ako sa vy popasujete s touto výzvou, či prevládnu kvety alebo oblaky a ako vy zhmotníte svoju predstavu. Výhra je veľmi lákavá tak popustite uzdu fantázii a hor sa do toho.
 
Použitý materiál:
 
Papierové výseky Romantic Botanic nr.592
Papierové výseky Memories of Summer, nr 623,
Papierové výseky  Memories of Summer, nr 618
Papierové výseky Memories of Summer, nr 617
Papierové výseky So Spring, Nr 608
3D penové štvorčeky
sada od Moda Scrap
pečiatky  Rainbow nr. 11
 
Prajem Vám krásne prežitie zvyšku zimných dní s nádychom jari. 
 
 
anit