Aj keď len skončil február, bol nezvykle teplý. Nejeden deň to vonku vyzeralo akoby prišla jar a ja som dokonca mala možnosť už zahliadnuť i nejaké vykúkajúce zakvitnuté kvietky. Jar a teplé počasie sú za rohom a budeme ju privolávať i marcovými projektami. 

Téma: Vôňa lúky s oblakmi nad hlavou

 

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom bude 5 druhov kvietkov, alebo 5 oblakov (5 a viac)
  • pokiaľ ide o kvietky, musí ich byť 5 rôznych. Nezáleží na tom aké kvietky použijete (či už papierové, lepenkové, výseky, embossované...) ale musí ich byť aspoň 5 rôznych. Myslí sa tým, že sa neráta ak použijete 5 rovnakých ružičiek. 
  • (boli nejaké otázky, tak pre upresnenie. Pokojen to môže byť 5 razítok kvietkov, len nesmú byť totožné. Rovnako 5 papierových ktoré nie sú totožné :) nejde o to aby to boli rozdielne materiály) 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.03.2019 s predmetom CHALLENGE MAREC 2019

 

Výhra:
 
sutaz-marec
 
 
Kvetinové zadanie, kvetinová výhra. Jedna z  najnovších sád od Craft&you - Flower Vibes, mix papierových pásov s kvietkami na vystrihnutie a ružové kvietky sweethearts
 
Projekt na inšpiráciu:
 
  Ako inšpiráciu pre vás som si pripravila zakvitnunú pohľadnicu. Z rôznych papierov mi ostali povystrihované papierové výseky, ktoré som sa rozhodla využiť ako ústredný motív a vytvoriť z nich veniec. 
 
sutaz-marec
 

  Na kvetinový venček putovalo myslím okolo 9 kúskov výsekov (papier Love in Bloom a Primavera Cards) a , kvietky a lístky a najprv som si ich uložila len tak na biely papier. Len čo som bola spokojná, prišlo na rad ďalšie zdobenie. Využila som aj papierové 3D kvietky a motýle, našiel sa i jeden lepenkový výrez kvietku

   Všetko som si takto rozložila na papier a nastala chvíľa, kedy to bolo treba polepiť. Nemala som ale zatiaľ predstavu o pozadí, na čom ten farebný mix vynikne a asi si viete predstaviť ako sa mi chcelo dokola na rôzne papiere ukladať ten istý venček a posúvať, aby to vyzeralo rovnako.

 

  Tak malá pomôcka či skôr tip. Vyrezala som si šablónou kruhový rámik a prilepila to tavnou pištoľou naň. Takto všetko držalo podľa predstáv, mohla som to potom pevnejšie popriliepať kde bolo treba a zároveň, keď bol takto venček hotový, stačilo ho vziať a prikladať na rôzne vzorované papiere, až kým so nenašla ten správny. 

 
sutaz-marec
 
  Ako správny sa ukázal podklad papiera Yuletide 03 so svojou drevenou štruktúrou.  Naň som nalepila pripravený venček, ktorý som ale priliepala za pomoci penovej pásky, aby bol mierne zdvihnutý. 
 
   Nakoniec na prianie išla pečiatka - Nech máš stále dôvod pre úsmev, mierne poničená ničičom papiera. 
 
sutaz-marec
 
sutaz-marec
 
sutaz-marec
 
  Počas mesiaca vás čaká ďalšia inšpirácia a my sa s dievčatami z DT už teraz tešíme na vaše projekty. 
 
Krásny deň ♥