Niektoré viete, že som bola chvíľu  DT. Keďže som ale mala náročnejšie obdobie a nestíhala som skoro nič, tak som bola "nútená" DT opustiť. No ale...čo vám poviem...chýbalo mi to :) Vidieť ako baby spolu s Ivkou tvoria...tak som si stále vravela, juuuj, aj ja chcem. No a tak som sa na to pozrela tak, že veď predsa, aj tak sa zapájam každý mesiac do challenge (lebo veď chcem ten mega diplom od Ivky! )a teda, som napísala Ivke, či by sa Bells mohla vrátiť a Ivka súhlasila. Tak, snáď to poteší aspoň niektoré z vás tak, ako to potešilo mňa. :)
 
   Decembrové zadanie je, "Pod bielou prikrývkou"...ako inak, 12x12. Fotku som tentokrát vyberala trochu dlhšie, pohrabala som sa v starších fotkách, vytlačila a...a zistila som, že nutne potrebujem pozrieť ako funguje tá canon mini tlačiareň. Nie je možné, aby to robilo také "zlé" fotky. Nakoniec som si vybrala fotku z prvého predvianočného Leinho fotenia, kde Olívia vyrábala ozdôbky na stromček. Zadanie som tak úplne asi nesplnila, lebo som tam "prepašovala" trochu striebornej a sivej, no tá stránka by bola inak celkom biela :) Nebyť tých tmavých fotiek... a toho, že naozaj neviem používať tlačiareň.
 
 
biela
 
   Ako podklad som si zvolila (ako inak) štruktúrovanú štvrťku, ktorú som ale chcela nejak "ozdobiť" a tak som na ňu nalepila rozstrihnutú inú bielu štvrťku (z opačnej strany je to taká vesmírna stránka). Pod trojuholník som si "hodila" trochu bielej a striebornej nitky, ktorá len trochu vyčnieva a povyberala som si všetky biele a strieborné výseky, vločky, enamelky, ktoré by som mohla použiť. Prúžkované hviezdičky  som si vyrezala xpressom  zo striebornej prúžkovanej vellum PL kartičky, na mini hviezdičky som zas použila raznicu. Aby to bolo také "ľadovejšie", pridala som aj výsek ľadového medveďa s rolničkou:) Pár kúskom som poničila  okraje, dolepila pár enameliek, pod fotky som pridala biely papierový špagátik, trochu gázy a hotovo.
 
biela
 
biela
 
   Snáď sa Vám moja decembrová challenge inšpirácia páčila a teším sa na vaše projekty "pod bielou prikrývkou". Prajem vám tiež krásne (kto si praje, tak aj zasnežené) Vianoce s tými, ktorých máte radi a aby ste si popri vyjedaní vianočných koláčikov a pozeraní vianočnej klasiky našli čas aj na tvorenie :)
 
 
Použitý materiál:
 
biely štruktúrovaný papier
enamel tvary
vyrezávacia šablóna - nesting stars
vyrezávacia šablóna - vločka
roľničky
ničič okrajov
lepidlo
vyrezávacia šablóna - medveď
 
bells