Neviem ako u vás, ale u nás to dnes moc bielo za oknami nevyzerá. Ešte včera keď som sa zadívala von, bolo trochu zahmlene a svet bol naozaj ponorený do bielej farby. Sneh sa ukázal len ako taký poprašok cukru a už je fuč, ale nevadí, veď vždy sa dá vykúzliť aspoň na papieri.
 
  Pred nami je posledná challenge roku 2018 a bude práve o bielej farbe. 
 
 

Téma: Pod bielou prikrývkou

 

Zadanie: Vytvorte ľubovoľný papierový projekt, ktorý bude ladený do bielej farby. Môžete použiť aj iné bledé prípadne prírodné farby, ale biela musí prevládať.  Nie je nutné, aby to bola vianočná či zimná téma projektu. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.12.2018 s predmetom CHALLENGE DECEMBER

 

Výhra:
 
challenge_december
 
- sada papierov - White day
- papierové kvety open roses 1,5 cm
- papierové kvety - biele chryzantény
- penové lepivé štvorčeky
- ručne robený diplom k téme
 
 
Projekt pre inšpiráciu:
 
  Ako inšpiráciu  som si pre vás pripravila vianočnú pohľadnicu. Aj keď je téma biela, ako úplný podklad som využila kraftový  papier, z ktorého som si vyrezala pohľadnicový základ (návod ako naň, nájdete v staršom článku TU) . Hlavne preto že výborne drží a má vysokú gramáž. 
 
   Naň som si vystrihla potrebné kúsky o čosi menšieho papiera z bledučkého papiera Yesterday 06 a obojstrannou páskou ho prilepila na základ. 
 
 
challenge_december
 
  Zo štruktúrovaného papiera som si vyrezala  vianočný kvietok a spojila ho svorkou brads. Vianočnú ružu som podlepila vyrezanými konárikmi Garden Greens a nejakými ďalšími a gazou. Všetko som pevne prilepila tavnou  pištoľou. 
 
challenge_december
 
   Ku vianočnej ruži som si ešte horúcim embossingom vytvorila na vellum  vianočnú guľu so snehuliakom. Aj keď je k pečiatkam šablóna, ja som si to obrezala na tesno po hrane gule a prilepila na pohľadnicu. 
 
challenge_december
 
   Nakoniec som ešte dolepila lepenkový nápis Veselé Vianoce  a hviezdičky, pričom oboje som najprv zapiekla  bielym práškom. Pár konárikov som ešte nalepila po kraji pohľadnice a bolo hotovo.
 
challenge_december
 
challenge_december
 
S dievčatami sa už teraz tešíme na Vaše bielou pokryté projekty.
Majte krásny deň ♥
 
yka