Zadanie januárovej challenge znie: niečo staré, niečo nové a inšpirácia nejakým návodom. To znie skoro ako svadba: niečo nové niečo staré niečo požičané. Splniť požiadavku na niečo staré nebolo vôbec náročné. Niekedy sa sama čudujem, čo všetko nájdem v zásuvkách, takže keby bola požiadavka použiť všetok starý materiál, tak vytvorím mega projekt. :)
  Ako hlavný motív som použila starú pohľadnicu s motívom koľajníc. Mám ju už pekných pár rokov. Vždy sa mi páčila len ostala akosi stále bokom.  
 
layout
 
  Pod ňu som použila tiež starý papier, ktorý je súčasťou sady, ktorej meno už netuším a ani neviem koľko už má rokov. Tak sa mi akosi hodili k sebe. 
Ako nový materiál som použila papier 30x30 od 7Dots Studio a písmena sú tiež novší materiál. Pochádzajú z obojstranného papiera zo sady papierov I love vintage. Páčia sa mi, lebo mi pripomínajú starý písací stroj. A hodia sa k tým koľajniciam. 
 
layout
 
  Na doladenie som pridala zopár kovových ozdôb...
 
layout
 
  A tiež pár fŕkancov farby od Lindy’s Stamp Gang
 
layout
 
Výsledný efekt vyzerá asi takto: 
 
layout
 
   Jednou z podmienok challenge je inšpirácia sa článkom na blogu. Mojou inšpiráciou bol článok.... vlastne články od Bells, ktorá rada tvorí stránky 12x12. Tak som ju vytvorila aj ja. Som zvedavá, koho aký návod nadchol. 
 
  Teším sa už na súťažné projekty a verím že nám to zase raz neulahčíte a pri výbere víťaza sa zase trochu zapotíme. 
 
Použitý materiál:
 
sprej Lindy’s Stamp Gang
sada papierov I love vintage
obojstranná páska
 
 
Prajem Vám ešte krásny január. 
 
 
anit