V roku 2019 nebudú opäť chýbať naše mesačné súťaže a práve teraz je čas na tú úplne prvú tohtoročnú. 

  Predpokladám, že ste počas minulého roka poslúchali a Ježiško vám pod stromček doniesol nejaké tie nové papieriky, pomôcky či ozdôbky, aby ste aj tento rok mohli s radosťou tvoriť. Napriek tomu nepochybujem, že rovnako ako my všetci ostatní, máte doma naškrečkované rôzne veci, ktoré tam už v krabičkách ležia ktovie ako dlho a ktoré čakajú na svoj čas. 

  V januárovej challenge sa vám bude hodiť jedno i druhé.

 

Téma: Staré a nové

 

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete kus materiálu, ktorý máte už veľmi dlho doma a nepoužili ste ho a zároveň použite niečo z poslednej kúpy/dostanania do daru
  • inšpirujte sa pri tvorení niektorým článkov z nášho blogu
  • použite na projekte materiál z nášho eshopu

   Prvý bod veríme, že je jasný a dúfame, že sa takto potešíte z nových krasotiniek a zároveň uvoľníte trochu miesta minutím starého materiálu :)

   Už viac ako dva roky na blogu nachádzate návody odomňa i dievčat z DT. Snažíme sa vám prinášať návody a inšpiráciu a tak tento rok začneme súťaženie aj s podmienkou, inšpirovať sa niektorým zo starých článkov. Či využijete návod, alebo si vyskúšate mixed media, či čokoľvek iné to je na vás. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.01.2019 s predmetom CHALLENGE JANUAR 2019

 

Výhra:
 
  • silikónové pečiatky - Mi princesa
  • ručne robený diplom k téme

 

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

 

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

 
Projekt pre inšpiráciu:
 
   Sadu papiero House of roses mám doma od roku 2015. (som si to vyhľadala, kedy som si ju kúpila :D) To ešte nebol Scrapworld neexistoval a ja som si kúpila malú i veľkú sadu týchto krásnych papierov. Nuž a odvtedy ležia v krabici. Minula som časť malých, ale tie veľké som si šetrila a šetrila, až kým som na ne nezabudla a neobjavila ich pri nedávnom upratovaní. 
 
   Preto sú "starou" časťou zadania challenge práve tieto papiere. Vytvorila som z nich veľký album so sliepočkou a kohútiom, ktorí súvisia s priezviskom rodinky, ktorej som album robila. 
 
   Pri premýšľaní čo som si naposledy odložila z materiálu pre seba som sa zapotila viac. Viem čo som si pobrala z vianočných vecí, väčšinu ste už mali možnosť vidieť aj tu na blogu a tak som po ničom z toho nechcela siahnuť. Na Vianoce som si neukoristila nič a nechcela som ani nič od členov rodiny, takže som silno zapátrala v pamäti. 
 
   Veľa materiálu som si odložila a kúpila na album zo Škótska, ale ten vám raz predstavím keď bude kompletný a tak som nakoniec prišla na to, že posledné boli lepenkové výrezy od Scrapiniec. Využila som nápis "To sme MY", ktorý som plánovala využiť v spomínanom cestovnom albume, ale nakoniec poslúžil aj na tento rodinný. :)
 
januar-sutaz
 
   Album je čosi zmenšený rozmer 30x30, aby som ho mohla poľahky oblepiť papierom House of roses 05. Na jeho vrch som nalepila o čosi menší House of roses 03, ktorého kraje som prešla ničičom  a jemne zatupovala  hnedou poduškou. 
 
  Na ozdobenie som využila spomínané lepenkové výrezy a rôzne veľké papierové kvietky.  Nakoniec som celý album zviazala za pomoci stroja Cinch
 
januar-sutaz
 
januar-sutaz
 
januar-sutaz
 
januar-sutaz
 
Príjemné tvorenie, my sa už teraz tešíme na vaše projekty ♥
 
 
yka