Minulý rok sme spolu lúštili narodeninovú šifru a tento rok spolu budeme vaše detektívne schopnosti ďalej rozvíjať. Stala sa totiž hrozná vec!

  

  Aká, no to už sa dozviete v príbehu. A ja sa vám rovno priznávam, pôvodne to mala byť obyčajná šifra ako minulý rok a nápad spraviť z toho príbeh, prišiel včera o desiatej večer :D Takže ak čakáte seriózny príbeh, tu ho nenájdete, nehovoriac o grafickom spracovaní :D Malo to byť vtipné aj keď trochu sa obávam či si skôr nezaklepkáte na hlavu, či som nepila pri tom, ale nevadí! Ak sa aspoň pousmejete, cieľ splnený :)

  

  Ako na to?

  

  Kúsok nižšie začne príbeh. Sú v ňom vyznačené isté slová, ktoré by vás mali naviesť ku konkrétnemu produktu. Nájdite ho a otvorte ho, pokračovanie príbehu je tam. Občas aj s príbehovou fofkou, ako som spomínala. A tiež s písmenkom, ktoré si poznačte, na konci vám ho bude treba. Malý spoiler, spolu ich je 9 :)

  Väčšinu identifkujete určite veľmi rýchlo z vyznačených slov. Niektoré z obrázkov. Mnohé stačí len do vyhľadávania napísať, či už po slovensky, alebo niekedy využiť angličtinu. Ale ak by aj tak prišiel niekde problém a chýbali dôkazy na posunutie sa, prosto mi napíšte, poradím :) 

 

  Čo za to?

 

  To zistíte vďaka písmenkám. Zo všetkých správnych odpovedí potom vyžrebujem výhercu. 

  Tak poďme nato!

 

scrapbook

 

******

 

 Jedno pekné ráno bol skúsený detektív Poduška privolaný k hroznému prípadu. Bol tak hrozný, až celý ozelenel. Farbou pripomínal ihličie borovice. Nemohol uveriť tomu, čo ležalo na lesnej čistinke.

 

******

 

  Máte? Tak utekajte za pánom detektívom Poduškom a dozviete sa viac.  Čas na rozlúštenie príbehu je do nedeľnej polnoci, teda 17.11.2019. Odpovede píšte do komentára, po skončení súťaže ich zverejním :) 

 

Príjemnú zábavu a krásny deň ♥

 

yka