Ivka nám každý mesiac prináša nové zaujímavé zadanie challenge až sa čudujem kde na to to dievča chodí. :) Zadanie na tento mesiac ma zaujalo a preto som sa rozhodla niečo pekné vykúzliť. Poňala som to tak námornícko-cestovateľsky. Pôvodne som chcela vytvoriť len jednoduchú stránku ale nakoniec zvíťazila otváracia pohľadnica. 
 
  Ako základ  na obe časti som použila obojstranný papier Nautical Holidays 06. Obe jeho strany sú veľmi pekné. 
  
handmade
 
  Otváranie pohľadnice som riešila trochu nesymetricky. Páči sa mi kontrast ktorý vznikne po otvorení- bledá farba verzus tmavohnedá. 
 
handmade
 
  Ešte predtým než som zlepila obe časti pohladnice som si nanečisto skúsila čo tam vlastne chcem mať a čo sa mi tam hodí. Použila som papierový výsek zo sady Memories of Summer nr 617.
 
handmade
 
Nálepky Arrive a Depart sú zo sady Old World Travel . Kotva a kormidlo sú vystrihnuté z papierového pása Nautical Holidays 01.
 
handmade
 
  Bola som zo sebou spokojná ako som to všetko pekne poriešila že som to hneď aj nalepila. Až keď to bolo hotové som zistila že som síce splnila podmienku že tam musí byť prestrihnutá ozdoba ale akosi som zabudla použiť obe časti. :) Už som to nechcela prerábať alebo dopĺňať tak som nakoniec túto podmienku splnila na vrchnej časti pohladnice. 
 
  Na ozdobenie vrchnej časti som použila kartičku s textom ktorý som našla náhodou. Pôvodne som chcela použiť nálepku opäť zo sady Old World Travel   s textom Not all who wanders are lost, ale podarilo sa mi ju roztrhnúť tak som potrebovala niečo iné. 
 
  Nálepky kompas a zemeguľa sú zo sady Soulmate 03
  
handmade
 
Na vylepšenie som ešte pridala nálepky zo sady Old Work Travel a do rohov nalepila kovové kruhové ozdoby.
 
handmade
 
Celú pohľadnicu som potom ešte tupovala hnedou pečiatkovacou poduškou
 
handmade
 
Ešte zostalo splniť druhú podmienku  a síce vytvoriť ohnutý roh. 
 
handmade
  
A je hotovo. Už teraz som zvedavá ako ste sa popasovali s týmto zadaním vy.
  
Použitý materiál: 
 
tupovač
poduška  na pečiatkovanie
nálepky Soulmate 03
Nautical Holidays
papierové výseky Memories of Summer
Nautical Holidays 06
 
 
Prajem Vám krásnu už jeseň a ešte zopár pekných slnečných dní. 
  
 
anit