Tento mesiac budeme v challenge trošku narúšať zaužívané, aj keď zároveň nejde o nič netypické a možno sa to na vašich projektoch deje pomerne často. Tak poďme na to. :)

 

Téma: Poďme trochu rebelovať

  

Zadanie

 

  Vytvorte ľubovoľný projekt na ktorom splníte OBE nasledujúce podmienky:

  • ohnutý roh
  • pristrihnite nejakú ozdobu a využite obe jej časti. Či už prestrihnete nálepku, výrez, papierový výsek...

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

    

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.9.2020 s predmetom CHALLENGE SEPTEMBER

    

Výhra:
 
- sada papierov Viaggi vintage
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
 
  Stále platí, že kto sa zapojí do všetkých challenge počas roka, na konci dostane špeciálny diplom a prekvapenie :) 
 
     
Projekt pre inšpiráciu: 
   
  Ako inšpiráciu som si pre vás pripravila layout. Asi by som mala na úvod napísať, že ak vám ukazuje v čudných farbách, tak sa ospravedlňujem. Mám pokazený monitor na notebooku a síce som ho pripojila k starému monitoru z pc, ale neukazuje mi dobre farby, tak úprava fotiek bola dosť... zbytočná :D 
 
  Ale k veci, na stránku som využila papier Rainbow unicorn 02, ktorému som podľa prvej podmienky ohla jeden z rohov. Podlepila som ho bielym štruktúrovaným papierom a dala sa do tvorby samotnej stránky. 
  Rozhodla som sa spracovať staré fotky z internátu, keď sme sa ráno učievali vo vani aby sme sa navzájom nebudili a tak som využila nálepky Imagine boy. Okrem hviezdičiek som použila vodné tvory, ktoré síce vo vani človek nenájde, ale normálne sa človek vo vani ani neučí s perinkou pod zadkom, takže prečo nie. :) Tam som splnila podmienku challenge číslo dva a žraloka prestrihla. Jedna polka trčí nad fotkou, druhá je dole. Rozstrihla som i lepenkovú hviezdu, dolepila enamel bodky a pásiky štruktúrovaného papiera a bolo hotovo.  
 
handmade
 
handmade
  
Tešíme sa na vaše projekty. Majte krásne dni ♥
 
yka