Dnes je čas na milú povinnosť, vyhodnotiť všetky narodeninové aktivity. Skôr ako sa do toho pustím, ešte raz ďakujem všetkým za priania i za to, že ste sa takto zapojili do Scrapworld osláv ♥

 

  Keďže ale určite čakáte či ste niečo vyhrali, poďme na to.

  

Tvorivá challenge

  

Tam ste o výsledku hlasovali vy a vybrali ste ako víťazný projekt číslo 7, teda Ľubica Kašíková. Gratulujeme!

    

pohladnica
 

Zvyčajne v challenge nasleduje info o zľave pre jednu ďalšiu osobu, ale tentoraz som sa rozhodla, keď už to boli narodeniny, že všetci ktorí ste sa do rýchlej tvorivej súťaže zapojili, si môžete do konca roka uplatniť 10% zľavu na nákup.

(Zľava platí do 31.12.2020 na nezľavený tovar s výnimkou dopravy, poukážok a strojov. Nedá sa uplatniť na rezervácie. Na uplatnenie do poznámky napíšte bonusová challenge, mám vás poznačené :) )

 

Netvorivá súťaž

 

  Tam sme sa hrali aktivity, čo som plánovala ako rýchlu záležitosť, ale viem že ste sa niektorí potrápili a o to viac si cením, koľko správnych odpovedí prišlo.

Správne produkty inak boli:

  

Básnička - Horkovzdušná pištol na embosing

Kreslenie - Nálepky -   I Love My Dog

Slovný opis - Silikónová pečiatka - Little Fawn & Friends

Kreslenie - Lepenkový výrez - House 3D

  

Z vás, ktoré ste poslali správnu odpoveď som vyžrebovala jeden papierik a stálo na ňom meno – Andrea Vašková. Gratulujem!

  

Facebook súťaž

 

Tam sa šťastie pri žrebovaní usmialo na komentár od Kristína Soltera. Gratulujem.

  

Instagram súťaž

 

  V súťaži na Instagrame ste tvorili svoj pracovný priestor a bolo milé nahliadnuť vám tak trochu „cez plece“. Mohli ste sa zapojiť v storkách alebo fotkou a zo všetkých ktorí ste tak urobili som vyžrebovala jednu, v tomto prípade účet - katarina.janolek . Gratulujem!

  No a také malé doplnenie, výherkyňa  darovala svoju výhru Petronelke, pretože už dlho obdivuje jej zapájanie sa do súťaží a tvorenie :) Takže sa budeme tešiť na to, čo vykúzli z výhry :) 

  

♥♥♥

 

Tak a to je všetko, ak som na niečo nezabudla :) Ďakujem všetkým zúčastneným a ak si chcete ďalej súťažiť, stále prebieha aj klasická mesačná challenge.

 

Majte krásny deň ♥

 

yka