Scrapworld oslavuje dva roky a tak prvá narodeninová súťaž bude práve o využití materiálov z našej dielne. Aj počas tohto roka pribudlo do ponuky množstvo slovenského materiálu. Nové papierové výseky, či viac ako 70 slovenských pečiatok. 

   

Téma: Narodeniny v rodnej reči

 

 Zadanie: Vašou úlohou je vytvoriť ľubovoľný papierový projekt, obsahujúci niektorý zo slovenských produktov od Scrapworld. Môžete využiť slovenské razítka, papierové výseky či nálepky. Všetky nájdete pohromade TU.

 

Nezáleží na tom, či to bude pohľadnica, stránka, artjournal...je to na Vás, kým to bude projekt z ríše papiera.

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge a nesmie byť do uzávierky súťaže nikde uverejnený.

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 18.11.2018 s predmetom NARODENINOVA CHALLENGE

 

Špeciálna informácia: táto challenge nie je povinná pre získanie celoročného diplomu a prekvapenia za zapojenie sa do všetkých  súťaží. Je ale "žolíková" a ak vám nejaké zadanie ušlo, touto si to môžete nahradiť. 

 

Výhra:

 

narodeninova_sutaz
 
   Výhra je rovnako ako zadanie slovenská. Ide o balíček materiálu zo slovenskými materiálmi, nálepky, výseky a pečiatky.
 

  

 Projekt pre inšpiráciu:

 

    Na blogu nájdete množstvo inšpirácie na využitie slovenských materiálov a ja som si špeciálne pre túto challenge pripravila dve pohľadnice. Jednu k blížiacim sa Vianociam, na ktorú putovalo razítko Veselé Vianoce. Podklad priania je vo veľkosti A6 a použila som naň papiere zo sady Frozen Forest a rovnako rôzne papierové  výseky a lepenkové hviezdičky

 

   Na druhé prianie som siahla po jednej z novších sád od LaseroweLove, Arctic Sweeties. Vystrihla som si rozkošné zvieratká s balónmi a doplnila papierovým narodeninovým výsekom z našej dielne. 

 

narodeninova_sutaz
 
 
Tešíme sa na Vaše projekty a nezabudnite, čas je len do nedeľnej polnoci.
Krásny deň ♥
 
yka