Máj je definitívne za nami, ale dnes do neho ešte spolu nakukneme, aby sme si vyhodnotili challenge. Májové zadanie sa nieslo v duchu stužiek a kvietkov, ktoré ste si mali sami vyrobiť  a že ste sa stali šikovnými kvetinárkami, to uvidíte samé na fotkách nižšie.

 

    Potešilo ma, koľko rôznorodých spôsobov na ich využitie ste našli, ale aj rozličné materiály, z ktorých vznikali. Papierové, háčkované či z foamiranu...krásne Vaše projekty zakvitli.

   Spolu dorazilo 9 projektov a ja ďakujem, že napriek tomu krásnemu počasiu vonku ste si našli čas tvoriť a zapojiť sa.  Nech dlhšie nenapínam, tu sú všetky projekty, ktoré dorazili:

 
1. Jana Česká
 
majchallenge
 
2. Denisa Balážová
 
majchallenge
 
3. Zuzka Cedulova
 
majchallenge
 
4. Naďa Hanáčková
 
majchallenge
 
5. Lucia Mlynarčíková
 
majchallenge
 
6. Katarína Ondeková
 
majchallenge
 
 
7. Bea Pjatáková
 
majchallenge
 
 
8. Jana Galbavá
 
majchallenge
 
majchallenge
 
9. .Viera Gáborová
 
majchallenge
 

      Výber ako zvyčajne neostal len na mne (našťastie :) ) a o túto zodpovednosť som sa podelila s tvorivými kamarátkami a napokon po sčítaní hlasov sa víťazkou stáva:   

 

  Zuzka Cedulova

 

    Blahoželám! A samozrejme sa nezabudlo ani na náhodne vylosované číslo pre víťazku 10% zľavy na nákup. Randon generator si dnes rozumel s číslom 2 a tak víťazkou zľavy je Denisa Balážová. Tiež gratulujem :) 

 

   Obe výherkyne budem v priebehu dnešného dňa kontaktovať a ak budete zvedaví na diplom, v priebehu tohto mesiaca, keď dorazí k Zuzke, bude ako všetky predošlé vyvesený na facebooku. Diplomy sú tiež pekne pohromade aj v galérii.

  Nové zadanie nájdete na blogu najbližšie dni.

 

Krásny deň všetkým ♥