Ahojte,

 

  sviatky prešli tak rýchlo, že sme sa nestihli ani spamätať a už sme opäť v kolotoči bežného života.

  Dúfam, že sa ich strávili šťastne v kruhu svojich najbližších a želám vám šťastný a pokojný nový rok 2019, nech je plný zdravia a kreatívnych nápadov.

 

  Verím, že sme všetky poslúchali a pod stromčekom nám Ježiško priniesol krásne vecičky na tvorenie... Ja som asi poslúchala :) a našla som si tam veľa nového papiera a farbičiek...no čo vám poviem, srdce mi zaplesalo...

 

A tak vám teraz prinášam inšpiráciu na prvú  januárovú výzvu na scrapworld.sk, ktorá má tému:

Staré a nové.

 

Zadanie

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete kus materiálu, ktorý máte už veľmi dlho doma a nepoužili ste ho a zároveň použite niečo z poslednej kúpy/dostanania do daru
  • inšpirujte sa pri tvorení niektorým článkov z nášho blogu
  • použite na projekte materiál z nášho eshopu

 

Ja som vytvorila takúto pohľadnicu pre synovca, ktorý 31.12 oslávil krásny jeden rok.

macko
 
macko
 
macko
 

   To čo som mala doma už dávno a nebolo to kde použiť boli 3D pečiatky medvedíkov. A to čo som dostala pod stromček bol kraftový papier, ktorý tvorí základ celej pohľadnice.

  Kvety, ktoré sú na pohľadnici použité sú pôvodne biele. Ja som si ich vyfarbila s farbami Distress Oxide a nalepila na ne perličku.

 
macko
 

   Keďže mackovia sú 3D a aby som vedela presne položiť jednu pečiatku na druhú, použila som skvelú pomôcku na pečiatkovanie. Tá maximálne uľahčí prácu nielen s 3D pečiatkami, ale je to skvelá pomôcka mi akomkoľvek pečiatkovaní.

 

  Tešíme sa na vaše práce k tejto výzve a nezabudnite, že ešte stále prebieha decembrová ATC s témou Z rozprávky do rozprávky.

 

Použitý materiál:

 

Papierové kvietky

Náhradné penové aplikátory na tupovač

Tupovač

Poduška Distress Oxide - spun sugar

Poduška Distress Oxide - fired brick

Perličky

 

zuzka