Zadanie marcovej challenge na Scrapworlde má tému : Vôňa lúky s oblakmi nad hlavou. Po zadaní témy som si bola takmer istá, že budem tvoriť niečo s oblakmi. Veď ja a kvety, to moc nejde dokopy. Potom som si ale spomenula na jednu fotku, ktorú by som chcela mať scrapnutú...je na nej moje mladšie dieťa, ako v tráve trhá kvetinku a má na sebe kvietkované tričko. Bola by to teda ideálna fotka na challenge. Leenže...ako naschvál, sa mi tá fotka stratila. Síce si matne spomínam, že som ju raz manželovi posielala cez fb, no ale keďže on nechápal vážnosť situácie, tak mi ani po 3! pripomenutiach, nepozrel, či tú fotku má alebo nie. :)

   Tak som si našla inú fotku, tiež krásnu, ale hm...nehodila sa tam až tak veľmi. No a potom mi napadlo, že veď ja predsa nemusím scrapnúť svoju fotku. :)
Možno si spomínate na článok, v ktorom som vám ukázala stránku, ktorú som spravila kamarátke Lenke. No a keď som si vtedy vytlačila tú fotku, tak som vytlačila ešte jednu. A tá mi prišla pre túto challenge a pre materiál, ktorý som chcela použiť dokonalá!

   Vzala som si kvetinový papier a strihala  a strihala. Potom som zistila, že chcem viac kvetov, tak som vzala ďalší papier a zas strihala a strihala. Potom som si vzala jednu obyčajnú bielu štvrťku, lepenkové výrezy, enamelky, nitky, penové štvorčeky, obojstrannú pásku, nožnice...a manžel ma s tým poslal do obývačky, aby mohli deti pozerať na mojom pc rozprávku. Znova nepochopil vážnosť situácie...a že vraj aj ja budem mať v obývačke väčší kľud. Myslím, že každá scrapperka, ktorá má deti (alebo netere, synovcov, deti od susedov a tak podobne) pozná čo nasleduje po tom, keď odídete tvoriť niekam preč mimo detí. Deti prídu za vami...a tak som strihala pásku aj pre Olíviu, brala som od Lei nožnice, aby si neublížila, brala som nožnice od Olívie, aby znova neustrihla Lei polovicu ofiny (ako keby nestačilo, že ju ja vždy ostrihám na Majku z Gurunu...).

   Konečne som sa ale dostala k tomu, aby som si poukladala kvety spolu s fotkou na papier presne tak, ako som chcela. A bola som fakt prekvapená, ako rýchlo to celé šlo. Totiž ja a kvety, to naozaj nejde dokopy. Raz som tušim niekam písala na otázku, čo na mojich projektoch nikto nenájde odpoveď, že "kvety"...hmm...úplne bezkvetová stránka. :)
 
   No a teda...samozrejme, že muselo prísť niečo, čo mi to, ako to celé rýchlo šlo, prekazí. Začala som lepiť kvety. Najprv som si pod ne dala nitky, bielu a ružovú. Potom som lepila kvety po okrajoch, samozrejme, že to vyzeralo inak ako pôvodne. Kvety pod a pri fotke vyzerajú tiež inak...keď som ich konečne dolepila tak som zistila, že moja obľúbená gáza nejak chýba. Tak som ju tam len tak doložila, našťastie nie sú tie kvety podlepené úplne po celej ploche, takže to šlo úplne v pohode.

  Nakoniec som tam pridala pár enameliek, hodili sa mi tam aj tie zlaté, pofrkala som to zlatou farbou, naštvala som Olíviu, lebo som jej nedovolila pofŕkať všetko dookola zlatou farbou, naštvala som Leu, lebo som jej opakovane nedovolila hrať sa s nožnicami, ale nakoniec som stránku dokončila a tu je. :)
Myslím, že kvety na mojich stránkach ešte (aspoň občas) nájdete :)
 
kvetinovy-layout
 
kvetinovy-layout
 
Použitý materiál:
 
biely štruktúrovaný papier 
gáza
enamel bokdy
penové 3D štvorčeky
tacky glue
obojstranná páska
nožnice nelepivé
 
 Krásny deň :)
 
bells