Jeseň je tu, padá lístie a na scrapworld.sk  sa z neho tvorí. :) Zadanie októbrovej výzvy je použiť aspoň 5 listov a oranžovú farbu. Tak som si povedala, že nevytvorím pohľadnicu, ale vytvorím si záložku do knihy, tá sa vždy zíde.

  

  Vystrihla som si z papiera záložku, ktorú som nafarbila úžasnými farbami Distress Oxide. Ak ich ešte nepoznáte, určite ich vyskúšajte, očaria vás tak ako mňa...:)

   Farbila som ich rôznymi odtieňmi, ale hlavne som použila oranžovú, tak ako bolo povedané v zadaní. Ako vidieť, oranžová je zhruba v strede. Farba je nanášaná tupovačom, ktorý krásne farbu nanesie na papier. Pri „oxidkách“ používam na konci po nanesení rozprašovač s vodou. Farby sa krásne „rozpijú“ a urobia sa frkance.

  
scrapbook
 

Potom som použila rôzne pečiatky, ktoré dodajú podkladu šmrnc. Teda vezmite rôzne pečiatky, ktoré sa vám páčia a pomocou podušky ich naneste na základ záložky.

 
scrapbook
 

Potom som si vyrezala listy. Na každý list som použila embosovaciu podušku a posypala embosovacím práškom a zapiekla horkovzdušnou pištoľou.

scrapbook
 

Ako poslednú ozdobu som použila motýle.

 
scrapbook
 

A už to stačí len nalepiť:

 
scrapbook
 
scrapbook
 
scrapbook
   

Použitý materiál:

 

 Distress Oxide

Aplikátor (tupovač)

Rôzne pečiatky

Priechodky

Kliešte (dierovač)

Rozprašovač

Stazon Ink čierny

Vyrezávacia šablóna - Garden Greens

Embosovacia poduška

Embosovací prášok

Horkovzdušná pištoľ

  

 Prajem vám krásne tvorenie.

 

zuzka