Aktuálna challenge sa nesie v znamení dopravného prostriedku. Najprv som chcela použiť raketu, lebo som mala v hlave pieseň od Boba Dylana Space Odity. Úplne som bola naštartovaná a nadšená, pripravila som si svoje papiere, ozdoby a všetko potrebné. Videla som samú seba ako tvorím megasuper projekt :D 
   A nič. Pár hodín neskôr....nič. Bolo mi hneď jasné že tadiaľto cesta nevedie a mala by som použiť iný dopravný prostriedok. Tak som od hviezd klesla pekne naspäť na Zem a použila niečo menej rýchle- vlak. Ako študentka som roky cestovala vlakom a vždy sa mi to páčilo. Bolo tam viac miesta ako v autobuse, bol tam záchod, dalo sa tam poprechádzať  a tak. Malo to svoje čaro a občas mi to trochu chýba. Tak som sa v spomienkach trochu vrátila v čase a vytvorila tento počin.
 
 Toto je zhruba materiál ktorý som použila: 
 
vlakom
 
 

  Ako základ som použila hnedý craft papier 20,3x20,3. Na neho som nalepila papier v podobnom odtieni zo sady Nr.67. Použila som také staré odtiene a málo farieb, nech to pôsobí celé tak staro( moje cestovanie do školy bolo už naozaj veľmi dávno takže to sedí :D ) 

 

   Použila som len zopár výsekov : mapu sveta, poštovú známku, pár nálepiek s textom a nejaké drobnosti. Pochádzajú z výsekov Memories of summer nr.617 a zo sady nálepiek Old World Travel.  Hlavný motív vlaku je tiež z tejto sady. Skúšala som viac variácií, ako to na seba navrstviť, až vznikla finálna verzia. 

   
vlakom
 
vlakom
 
vlakom
 
vlakom
 

  Blíži sa dovolenkové obdobie, tak Vám želám úspešnú a príjemnú cestu akýmkoľvek dopravným prostriedkom. Užite si chvíle voľna a načerpajte energiu :)

 

Použitý materiál:

 

craft papier 

papierové výseky

obojstranná páska

3D penové štvorčeky

sada  Old World Travel

 

Krásne leto.

 
anit