Vonku je posledné dni príjemne teplučko až horúco pre niektorých z  nás a to je ideálny čas na vytiahnutie kolieskových korčúľ, bicyklov či kolobežiek. Aj to bola jedna z inšpirácií na júnové zadanie challenge, ktoré bude o dopravných prostriedkoch. 

 

Téma: Dopravný prostriedok

   

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete akýkoľvek dopravný prostriedok (od korčúľ, cez kolobežku či auto až po raketu :) )
  • dopravný prostriedok môže byť nakreslený, nálepka, na papieri, výsek...hocijaká podoba

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

  

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.06.2019 s predmetom CHALLENGE JUN2019

  

Výhra:
 
layout
 
 
- nálepky Aventura
- papiere od Anita y su mundo
- ručne robený diplom k téme (tie staršie nájdete napríklad na našom instagrame)
 
Ako vždy, druhá, náhodne vylosovaná osoba získa 5% zľavu na nákup materiálu. 
  
 
Projekt na inšpiráciu:
  Pôvodne som sa smiala, že vyrobím projekt s raketou. Od toho som ale upustila, lebo som si pripomenula svoj vnútorný záväzok dorobiť svoj album zo školy. A tak som si prezrela fotky a objavila jednu s kamiónom Coca-Coly s ktorou sa  mi spájajú nejaké spomienky a hlavne veľa básničiek ktoré sa tam opakovali. (som nevedela asi žiadnu vianočnú a po odchode z námestia sme ich už s kamarátmi recitovali jedna radosť :D) 
  
   Stránka vznikala na konci mája, takže som si pripadala trošku dosť zvláštne, keď som vyťahovala krabicu s vianočným materiálom a dorábala ju v kraťasoch a tielku. Primrznuto ako vtedy som sa rozhodne necítila :D
  Ako podklad som si vybrala papier Yuletide 06. Prehrabala som asi všetky lepenkové výrezy, prezrela papiere a na žiadnom nebol kamión. Na kreslenie som sa moc necítila a po zúfalom výdychu, aký iný dopravný prostriedok  k fotke dať, ma predsa len trošku osvietilo. Vyrezala som si z bieleho štruktúrovaného papiera kamión, veľkosti podľa fotky. Tak aby som ju priložila a všetko sedelo do fotky. Oblúk, predok i okienko. 
  
layout
 
 Fotku som podlepila 3D penovými štvorčekmi a na ozdobenie použila nálepky A perfect Winter a lepenkové hviezdičky. Abeceda je zo staršej sady nálepiek. Ako inak, nemala dĺžeň, tak som využila kúsok, ktorý bol stredom písmena "o" a skrátila si ho. 
 
layout
 
  Spomínané útržky básničiek nemohli chýbať. Očividne sa mi vypálili do hlavy, lebo som si ich popri tvorení neželane v hlave recitovala :D Ako posledné na stránku išli enamel bodky. 
  
layout
 
layout
 
layout
 
  Už teraz sa s dievčatami z DT tešíme na vaše dopravné prostriedky a sme zvedavé, ktorý bude prevládať. 
 
Majte krásne dni ♥
 
yka