Zadanie aktuálnej challenge je “ hrkáme hrkálkami”. Poviem Vám pravdu, videla som už veľa projektov kde bola hrkálka, ale ja som to v živote neskúšala. :) Vlastne ani neviem prečo. Až teraz, pri výrobe som prišla na to, že je to celkom zábava. Hlavne keď som si myslela, že časť ktorá obsahuje flitre je dôkladne zalepená a zrazu sa pozerám na pohľadnicu a nikde nič. Flitre všade... vrátane mňa... len v okienku ani jedna :) Mám pocit, že ešte aj o mesiac niekde nájdem flitre.
 
   Pripravila som si dve ukážky. Tá prvá je vianočná pohľadnica. Ako základ pohľadnice som použila papier zo sady Frozen Forest nr87. Okienko som vytvorila pomocou hnedého vyrezaného kruhu a fólie. Hrkálky sú malé šesťuholníky v striebornej farbe. Hodili sa mi k pozadiu so stromčekmi ktoré sú z rovnakej sady papierov, rovnako ako dve hnedé hviezdy a nápis na pohľadnici. Dve menšie sivé hviezdy sú z výsekov Winter Feelings nr. 597
 
 
hrkalka
 
   Druhá ukážka môže poslúžiť ako závesná  dekorácia, alebo na ďalšie použitie. Veľmi sa mi páčil motív lapača snov zo sady papierov Indiana. Je farebne krásne zladený a nechcela som ho príliš prezdobiť aby nezanikol. Urobila som len úplne jednoduchú úpravu. Stred lapača som vyrezala a nalepila tam do fólie zažehlené hviezdy v striebornej a modrej farbe.  Cez to okienko krásne presvitá slnko a hviezdy odrážajú to svetlo na stenu.
 
hrkalka
 
   Verím, že sa výtvory páčia a možno poslúžia ako inšpirácia na nie len pohľadnicové využitie hrkálok.
 
 
Použitý materiál:
 
sada papierov - Indiana
papierové výseky - Winter feeling 597
acetátová fólia
sada papierov - Frozen forest nr.87
obojstranná páska
 
 
 
Už teraz sa teším na súťažné výtvory. 
Krásny deň. 
 
anit