Posledná challenge minulého roka sa niesla v znamení bielej. Tej je teraz na väčšine Slovenska veľa i za oknami a či patríte k tým čo sa tešia, alebo naopak šomrú na ten sneh, dúfam, že papierová biela nádielka sa bude páčiť. 
 
   Bola to výzva, pre niekoho najťažšia challenge a o to viac ma teší, že aj v čase decembrového zhonu ste si našli čas tvoriť a popasovať sa so zadaním. Dorazilo do schránky 7 bielučkých, prípadne jemne doprírodna doladených projektov a tu sú: 
 
 
1. Denisa Balážová
 
december
 
2. Naďa Hanáčková
 
december
 
3. Naďa Križová
 
december
 
4. Lenka Pravdová
 
december
 
5. Petra Knuth
 
december
 
6. Viera Gáborová
 
december
 
7. Timea Fiedler
 
december
   
  Zo všetkých týchto bledučkých projektov sme s dievčatami z DT vybrali ako víťazný projekt číslo 4. Lenka Pravdová. Gratulujeme! Pri žrebovaní zľavy sa šťastie usmialo na číslo 3. Naďa Križová. Taktiež gratulujeme. 
   Všetkým zúčastneným ďakujem za účasť a čas, ktorý ste si na tvorenie našli. 
 
   Na dnes to ale nie je všetko. Ako bolo sľúbené, špeciálne prekvapenie a špeciálny diplom čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapojili do všetkých 12-tich zadaní. Ak ste nejaké nestihli, dalo sa to dobehnúť pri narodeninovej súťaži, ktorá sa vám za jedno chýbajúce zadanie rátala. 
 
   Kto môže teda prekvapenie očakávať v schránke?  Všetkých dvanásť zadaní hravo zdolali štyri z vás:
  • Denisa Balážová
  • Lenka Pravdová
  • Naďa Hanáčková
  • Viera Gáborová

   Gratulujem a teším sa, že sme sa takto pravidelne stretávali pri zadaniach :) A lebo ste super, prezradím vám, že jedna z vecí ktorá je súčasťou prekvapenia je aj slovenské razítko, ktoré nie je v ponuke Scrapworld :) A mimochodom, ak by mal niekto pocit že som na neho zabudla, "kopte" do mňa. Malo by to byť vporiadku, ale človek je tvor omylný a rada to skontrolujem keby niečo :) 

 
december
 
 

Na záver ďakujem všetkým, ktorý sa počas roka zapájali do našich súťaží a dúfam, že sa vidíme aj pri tých tohtoročných. Nové zadanie nájdete na blogu už čokoskoro. 

Majte krásny deň ♥

 

yka