Keď som pred časom pridávala článok na jednoduché vianočné pohľadnice s minimom materiálu, napadlo mi, že by to mohla byť skvelá téma na niektorú z challenge. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása a niekedy naozaj stačí pár vecí, aby stál výsledok za to. 
 

Téma: Jednoduchosť

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme
  • pojmite to podľa seba, ale teda nemal by byť veľmi zdobený a vrstvený

   

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.10.2021 s predmetom CHALLENGE OKTOBER 2021

  

Výhra:

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

 

  Ako inšpiráciu prikladám jednoduchú pohľadnicu s mačičkami, na ktorú okrem základu na pohľadnice A6, boli použité pečiatky mačiek, pár flitrov, razítko Krásne narodeniny a štruktúrovaný papier. 

 

  Opečiatkované mačky na akvarelový papier sú vyfarbené ecoline fixkami a podlepené 3D penovou páskou, aby pohľadnica bola vystúpená. A to je všetko, jednoduché, rýchle a relaxačné, aspoň čo sa vyfarbovania týka :)

 

pohladnica
 
Tešíme sa na vaše výtvory, majte krásne dni ♥
 
 
yka