Jeden večer mi Janka z DT posielala fotku zakrvavených pohárov a svojej ruky, pretože práve pracovala na jednej výzdobe. Tak červená farba ako krv bola všade a ja ani neviem ako, dospela som v myšlienkach k novej challenge. Neplánovane októbrové zadanie pasuje i k Halloweenu, aj keď to ani nebolo cieľom. Tento mesiac sa totiž spolu pôjdeme báť. Alebo vyjadriť svoj strach, či ukázať svoju pravú podobu. (pretože ako Anit na zadanie v našej debate povedala, každá žena je tak trochu bosorka :) )

 

Téma: Poďme sa báť!

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt na zadanú tému
  • podmienkou je použiť na projekte nejaké strašidelné motívy. Nemusí to byť k téme Halloween, môžete použiť čokoľvek sa vám hodí. Pavučiny, hroby, bosorky, upírov, zombíkov, krv, strašidlá...

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

  

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.10.2019 s predmetom CHALLENGE OKTÓBER

  

Výhra:
 
- sada papierov Butterfly Bloom od Craft Smith
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
 
Projekt na ukážku:
 
 Poháre od Janky mi pripomenuli nejaké fotky ktoré chcem nalepiť do svojho albumu, z jednej nehody na internáte. Ako som ale prezerala vytlačené fotky, našla som i iné, ktoré sa mi k téme hodili ešte viac. Vlastne som zistila, že napriek tomu že Halloween vnímam len z Amerických filmov, mám množstvo fotiek v  nejakých maskách. (prevažne z tábora, lebo tam robíme deťom nočné hry). 
 
  Vybrala som si jednu internátnu, keď sme sa rozhodli ísť na jednu halloween párty a robili si masky zombíkov zo servítok, laku na nechty a bielka. Lebo ak nemáte lepidlo, aj to poslúži :D 
 
  Ako základ som použila biely štruktúrovaný papier. Chcela som si ako ozdoby nakresliť doodlingom nejakých zombíkov, ale rýchlo som zistila že moje kresliace schopnosti sú na to príliš biedne a tak kamarát Pinterest musel stačiť. Vystrihla som si pár obrázkov, uložila spolu s fotkami cca na papier a vytiahla šedú fixku Ecoline. Doteraz som nikdy neskúšala použiť ich na iný papier ako akvarelový, ale aj takto na inom to na vytieňovanie do pozadia stačilo. 
  Všetko som polepila a následne čiernym perom dorobila nejaké drobné guličky, lebo sa mi to tam zdalo akési prázdne. Posledné putovali čierne enamel bodky
 
sutaz
 
  Zároveň s touto stránkou som si dorobila hneď aj druhú, ale o tú sa nepodelím, je veľmi podobná a je na nej hlavne oveľa viac fotiek zvyšku našej mŕtvolkovej partie. :)
 
sutaz 
sutaz
 
  Tešíme sa na vaše súťažné projekty a spracovanie tejto témy :)
 
Majte krásne dni ♥
  
yka