Je pred nami predposledná challenge tohto roku, ktorá na prvý pohľad možno niekoho vydesí. Ale len na prvý pohľad, pretože v skutočnosti ponúka tisíce možností na výber. Čo tisíce, milióny. A tiež tak trochu dúfam, že možno niekomu z vás prinesie i nápad napríklad na vianočný darček, tak ako sa to stalo u mňa.

 

Téma: Inšpirované filmom/knihou

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt na zadanú tému
  • podmienkou je inšpirovať sa ľubovoľnou knihou alebo filmom (prípadne aj seriál je vporiadku). 
  • Čím ste sa inšpirovali by malo byť cítiť. Farbami, ozdobami, symbolmi, prípadne citátom, jednoducho niečím špecifickým pre danú knihu alebo film. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

  

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.11.2019 s predmetom CHALLENGE NOVEMBER

  

Výhra:
 
- sada papierových výsekov od Echo Park - The Night before Christmas
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
  
Projekt pre inšpiráciu: 
 

 K zadaniu som mala hrozne veľa nápadov, predsa len idú Vianoce a viaceré moje kamarátky milujú zápisníčky. A tiež sú knihomoľky, takže nápadov mám plnú hlavu, čo sa zápisníčkov podľa kníh týka. Plus sesternicina dcérka je milovníčka Elzy z Ľadového Kráľovstva, takže aj to mi chodilo hlavou.

   

  Nič z toho by som ale nemohla dať takto na blog ak by to bol darček, aby to tu náhodou nenašli a tak som siahla po klasike, Harry Potterovi. Inšpiroval ma hlavne papier od P13, Soulmate 07, na ktorých sú sovy. Mala som ho už dlhšie odložený na iný projekt, tiež HP. Chvíľku som uvažovala či zápisník ladiť do farieb niektorej z fakúlt, ale nakoniec som použila prírodnú farbu z papieru Sweet Secret 01. Oblepila som lepenku veľkosti A6 a tupovačom trošku zafarbila hrany dohneda

 

  S ostatnými ozdobami to bol chvíľu boj, nenašla som nič vyslovene z Harryho Pottera, čo by mi ladilo k sove. A tú som tam jednoducho chcela. Nakoniec som si vyrezala do čierneho výkresu znak a pustila sa do výroby prútika. Ak by ste si chceli takýto vyrobiť, stačí vám špáratko alebo špajdľa. Potom stačí zobrať tavnú pištoľ a obtočiť lepidlo do nejakého vzoru. Keď prestane lepidlo lepiť na špajdli, zafarbíte na hnedo a prútik je hotový :) Okrem toho som si vybrala lepenkový nápis believe in magic a nejaké zostatky z výrezu magic bacground. Lepenkový rámik  sú nevyhodené zvyšky z rámiku. Určite ste si všimli že niektoré napr. Royal  nie sú pohodené v obale, ale sú o takéto štvorce uchytené. Ja to nevyhadzujem, práve preto že sa to dá  napríklad takto použiť. 

  
harry-potter-handmade
 
  Lepené lepidlo Tacky Glue , sovička je podlepená 3D penovými štvorcami.  Napokon som si narezala papier a zviazala viazacím strojom
  
harry-potter-handmade
 
harry-potter-handmade
 
  Dúfame, že sa vám zadanie páči a tešíme sa na vaše kreatívne nápady prevedené na papieri. Možno to niekoho z vás tiež inšpiruje k vytvoreniu darčeka, pre fanúšika nejakej knižky či filmu. 
 
  Krásne dni ♥
yka