Je čas na prvú narodeninovú súťaž, pretože čo by to bola oslava narodenín obchodíku, aby nebola narodeninová challenge. Tradične ako predošlé roky, i tento rok je to zároveň žolíková challenge k celoročnej súťaži o diplom a prekvapenie. Takže ak ste niečo zameškali, práve máte možnosť dohnať to :) 
  

 Zadanie: Vašou úlohou je vytvoriť ľubovoľný papierový projekt, obsahujúci niektorý zo slovenských produktov od Scrapworld. Môžete využiť slovenské razítka, papierové výseky či nálepky. Všetky nájdete pohromade TU. Ak žiadne nevlastníte, tento týždeň sa k objednávkam rozdávajú slovenské nálepky ako darček :) 

  A keďže je to narodeninová challenge Scrapworld, poteší, ak bude na projekte využitý aj iný materiál z obchodu. :)

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge a nesmie byť do uzávierky súťaže nikde uverejnený.

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 17.11.2019 s predmetom NARODENINOVA CHALLENGE

 

Špeciálna informácia: táto challenge nie je povinná pre získanie celoročného diplomu a prekvapenia za zapojenie sa do všetkých  súťaží. Je ale "žolíková" a ak vám nejaké zadanie ušlo, touto si to môžete nahradiť. 

 

Výhra:

- 3 slovenské pečiatky podľa vlastného výberu 
- ručne robený diplom  (staršie nájdete napr. na instagrame)
  
Projekt pre inšpiráciu: 
 
  Ja som pri tvorení vsadila na jednoduchosť a malú predprípravu na Vianoce. Ako podklad som využila kraftový papier a vytvorila si z neho základ pre pohľadnice. Na ne som využila nový papier od Galeria Papieru Hello Santa Claus 03. Zo zvyškov kraftového papiera som vyrezala oblúčikový kruh a biely prešívaný
  Na ozdobovanie som využila papiere od Piatok13, domčekový We are family a vianočné papiere zo sady Christmas treats. Domčeky som "zasnežila" farbou a obrázky podlepila penovými štvorčekmi. Posledné išlo slovenské razítko. 
 
pohladnice
 
Tešíme sa na Vaše projekty a nezabudnite, čas je len do nedeľnej polnoci.
 
 Krásny deň ♥
 
yka