Marec je mesiac knihy, aj keď pre milovníkov čítania je každý mesiac ako stvorený na čítanie. Ja rozhodne ku knihomoľom patrím a na nočnom stolíku mám odloženú vždy nejakú rozčítanú knižku. Práve písmenká na papieri boli inšpiráciou pre marcovú challenge.

  

Téma: Riadky plné slov

 

Zadanie

   

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme

 - podmienkou tejto challenge je buď použiť na projekte knihu, alebo uznám aj použitý vytrhnutý list z knižky, či ručne písaný text

 - stačí jedna z týchto troch spomínaných vecí a podmienka je splnená

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31. 03. 2022 s predmetom CHALLENGE MAREC 2022

  

Výhra: 

 

    

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

  

  Keďže si už dlhý čas vediem na Instagrame knižný účet, mám jednu celú pizza krabicu papierov, ktoré sa hodia na knihomolské zápisníčky. Občas tam na ne robím súťaže, takže sa vždy hodia a aj k tomuto zadaniu som jeden drobný A6 vyrobila. 

  Vzhľadom na prekrásnu knižnú sadu House of Books som mala vo výbere papierov hneď jasno. Z papieru House of Books 02 som si vystrihla obrázok čítajúcej ženy a niekoľkých ďalších elementov. Lepenku A6 som obalila papierom, dorobila rožky a vystrihnuté prvky využila na ozdobenie. Časť je podlepená 3D páskou pre vystúpený efekt a celý zápisníček je zviazaný viazacím strojom

   

zapisnik
  
zapisnik
  
  Teším sa na vaše projekty a prajem krásne dni, možno aj v spoločnosti kníh. ♥
 
yka