Aj vy už cítite vo vzduchu jar? Slniečko sa ukazuje čoraz častejšie a aj keď ešte nie sú teploty také vysoké, ťažko zmenu ročného obdobia prehliadnuť. Trochu jarne, možno veľkonočne, budeme tvoriť v marcovej challenge, aj keď mnohí to možno pojmete úplne inak. 

  

Téma: Kuriatka vs zajace

 

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete zajačika alebo kuriatko (prípadne iné mláďatko operencov, káčatko...)

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.03.2021 s predmetom CHALLENGE MAREC

 

Výhra:

 

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

   

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

 

Projekt pre inšpiráciu:

 
  Ja som sa rozhodla spraviť dva projekty, nech nediskriminujem ani operence, ani zajace. :) Vznikli tak dve veľkonočné pohľadnice na ktorých základ som použila polotovar a následne si embossovacou kapsou spravila na čosi menší kus pozadie. 
 
  Na ozdobovanie som použila obrázky z papieru Spring 07b, z ktorého som si vystrihla nielen zvieratká, ale aj iné jarné motívy. Všetko som polepila tekutým lepidlom alebo penovou páskou a ako posledné som dorobila nadpisy. Napríklad pečiatkou veselú Veľkú noc
velkanoc
 
velkanoc
velkanoc
 
Tešíme sa na vaše projekty, majte krásne dni ♥
yka