Vymýšľanie zadania challenge je niekedy väčšia výzva než samotné tvorenie. :D A niekedy pritom stačí baliť objednávku a nápad príde sám. Do jednej som balila také tie strapčeky a napadlo mi, že niečo podobné sa dá vytvoriť aj z papiera v trochu inej podobe. A tak je tu nová, strapcová súťaž. 

  

Téma: Strapce

 

Zadanie

   

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme

 - podmienkou tejto challenge je použitie akéhokoľvek strapca , či už kúpeného alebo vytvoreného

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31. 05. 2022 s predmetom CHALLENGE MÁJ 2022

  

Výhra: 

 

  • Echo park svorky /brads
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

    

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

  

  Rozhodla som sa tvoriť pohľadnicu a keďže tieto dni u nás prší, zažiadalo sa mi trochu sýtych farieb. Na to výborne poslúžila sada Happy Birthaday a We are family  od P13. Z papieru Happy Birthaday 02 som si vytrihla ústredný motív a podlepila ho penovou páskou. Potom som vytiahla zbytky rôznych papierov a vyrobila si strapce. (Teraz hlavne dúfam, že sa to ozaj volá strapce :D) . Dozdobila pečiatkou Krásne narodeniny a pohľadnica bola hotová raz dva. :)

sutaz
 
sutaz
 
Tešíme sa na vaše projekty ♥
 
yka