Máj lásky čas. A tiež bozkov pod rozkvitnutými čerešňami. Práve táto tradícia poslúžila ako inšpirácia na naše nové, májové zadanie challenge. 

  

Téma: Čerešňový bozk

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt 
  • použite na ňom buď čerešňu (ovocie alebo čerešňový kvet) alebo bozk (text, výrez, obrázok, čokoľvek čo sa bozku týka)

   

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.0.2021 s predmetom CHALLENGE MAJ 2021

  

Výhra:

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

  

Kamarátke sa má onedlho narodiť prvé dieťa, dievčatko a tak som si povedala, že nové zadanie využijem na vytvorenie niečoho pre ňu. Chcem jej spraviť album, ale keďže sa mi doma povaľoval aj biely fotorámik, využila som ten. 

   

  Bozk sa mi nehodil, takže som siahla po prvej možnosti a to čerešňovom kvietku. Okrem tohto kvietku som využila aj iné papierové kvety, ružové a biele. Rámik sa zdobil rýchlo, okrem kvetov stačili lepenkové srdiečka a výrezy, nálepka opičky a svorka brads. Originál sa nimi síce prepichuje papier, ale ja ich mám rada aj ako klasickú ozdobu. Ohnem tú časť čo prepichuje papier aby netrčala a jednoducho nalepím tavnou pištoľou. :)

 
scrapbook
 
scrapbook
 
scrapbook
 
scrapbook
 
Tešíme sa na vaše projekty ♥
 
yka