Zadania challenge nebývajú až tak moc často tematické, ale tento mesiac sme sa rozhodli, že bude. Onedlho nás čaká Deň matiek, kedy sa určite každá mamina i babička poteší, keď si na ňu deti či vnúčatká spomenú. Práve o nich bude tohtomesačná challenge. 

 

Téma: Mama

  

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme "mama"

  V máji slávia všetky maminy svoj sviatok, deň matiek a práve o maminách je májové zadanie. Môžete to pojať akokoľvek, či už pohľadnica, taštička venovaná práve mamine, alebo stránkou o materstve s deťmi, fantázií sa medze nekladú :) A samozrejme sa rátajú aj babičky :) 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

    

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.5.2020 s predmetom CHALLENGE MÁJ

    

Výhra:
 
- sada papierov Carta Bella - It´s girl 15,2x15,2 cm
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
    
Projekt pre inšpiráciu: 
 
  Ja zatiaľ mamou nie som a tá moja mamina by neocenila, keby zverejňujem nejakú scrap stránku s jej fotkou, takže ako svoju ukážku na inšpiráciu som si pre vás pripravila dve pohľadnice. 
 
  Obe majú základ vytvorený z kraft papiera a na obe som využila embossing, akurát vždy iný :) 
 
handmade
 
  Na prvú som si cez kapsu naembossovala kvietkové pozadie (cherry blossom)  a obojstrannou páskou prilepila na pripravený základ. Následne som si z papiera Holy and white 10 vystrihla jeden z rámikov z kvietkami a podlepila ho penovou páskou. Potom som len dozdobila motýľom, lepenkovými srdiečkami a dorobila názov zo slovenskej pečiatky - mamine
 
handmade
  
  Na druhú pohľadnicu som vytvorila horúcim embossingom mandalu, z nádhernej pečiatky. Z rovnakého papiera Holy and white 10 som si vystrihla ďalší rámik s kvietkami a podlepila ho, prilepiac do stredu mandaly. Následne som len dozdobila srdiečkami a lepenkovými kvietkami a nápisom zo slovenského razítka - tej najlepšej mamine
  
handmade
 
handmade
  
  Dúfam, že vás zadanie namotivuje niečo pekné vytvoriť pre seba či svoju maminu a už teraz sa tešíme na vaše projekty. 
  
Majte krásne dni ♥
 
 
yka