Tento mesiac sa začal dňom detí a okrem toho je pred nami aj deň otcov. Práve deň detí bol inšpiráciou k júnovej challenge, aj keď možno tvorenie využijete aj ako milý darček na deň otcov, ak máte detičky. :)

  

Téma: Pestrofarebné detstvo

 

Zadanie

   

  Možnosť 1: Vytvorte papierový projekt, pri ktorom vám pomôže vaše dieťa/deti. Môže vám niečo nakresliť, poskladať, vyfarbiť pečiatku, čo už vám napadne. Možno to nakoniec využijete ako ústredný motív práve na prianie ku dňu otcov :)

 

ALEBO

 

Možnosť 2: Ak dieťa nemáte, alebo je vo veku, kedy vám s tvorením nepomôže, samozrejme zapojiť sa môžete tiež. :) V takom prípade vytvorte niečo naozaj pestrofarebné, nech to ladí  k téme Pestrofarebné detstvo :)

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30. 06. 2022 s predmetom CHALLENGE JÚN 2022

  

Výhra: 

 

  • sada papierov Fresh Summer
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

 

scrapbook
 

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

  

  Moje jediné "dieťa" je štvornohé šteniatko, ktoré mi maximálne obžuje papiere (prípadne, páka k vyrezávaciemu stroju už nesie pozostatky jej chrupu :D), takže ja som sa pustila do farebného tvorenia. Spolužiačka zo strednej ma poprosila o krabičku, ktorá nebude biela, ružová, vintage... proste mala byť svieža, takže som to rovno spojila. 

  

  Využila som základ na exploding box a papier s kvietkami.  Keďže milujem vystrihovacie papiere, na ozdobenie stien som použila rôzne papiere od P13, konkrétne Summer 07 a We are family 07. Využila som tiež srdiečkovú okrajovú raznicu a kopu penovej pásky, kvietky a vyrezávacie šablóny tvarov. Do stredu putoval 3D lepnkový pár

 
scrapbook
  
scrapbook
  
scrapbook
  
scrapbook
  
scrapbook
  
scrapbook
 
Tešíme sa na vaše projekty ♥
 
yka