Máte radi rozprávky? Nepochybujem, že ste si väčšina v duchu povedali áno. A práve rozprávky budú zadaním našej novej, júnovej challenge, lebo veď pred pár dňami bol MDD. :) Tak sa spolu poďme ponoriť do ríš s vílami, ježibabami, princeznami a princami. A drakmi samozrejme.

 

Téma: Z rozprávky do rozprávky

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme Rozprávok. Či už tam budú draky, princezné, jednorožce, vaše obľúbené rozprávky či to ako ich sledujete, to už je na Vás

   

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.6.2021 s predmetom CHALLENGE JUN 2021

  

Výhra:

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

   

Nie je tajomstvom, že mám rada vystrihovačky. Veľmi sa mi páčia aj obrázky zo sady Za siedmioma górami, najmä tie z menšej sady, kde sú práve obrázky na vystrihnutie. Rozhodla som sa na svoj projekt využiť práve prvky z tejto sady a tak v vznikla pohľadnica s dráčikom a zámkom.

  

  Ako podkladový papier som použila Little girl 02 a ostatok som dolepila vystrihnutými prvkami. Časť som podlepila štvorčekmi pre 3D vzhľad a ako posledné putovalo razítko - Nech si šťastná každý deň

  
pohladnica
 
pohladnica
 
Tešíme sa na vaše výtvory ♥
 
 
yka