Scrapbooking je záležitosť prevažne žien, aj keď ako vo všetkom, výnimky sa nájdu. Sama som bola svedkom vtipného obrazu ešte na internáte, keď som pomáhala kamarátovi robiť album pre jeho priateľku. Mal byť k výročiu, trošku nestíhal a tak povolal kamarátov a na vysokoškolskom internáte skupina chalanov modelovala kvietky a strihala scrapbook. :)

 

  My sa v júnovej challenge ponoríme pre zmenu do ich sveta, pretože bude práve o pánoch.

 

Téma: Svet mužov

  

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme Svet mužov
  • projekt by mal byť v mužských farbách a bez kvietkov, aj keď túto podmienku odpustíme, ak budete robiť napríklad projekt pre svojho záhradkára :)

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

    

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.6.2020 s predmetom CHALLENGE JÚN

    

Výhra:
 
- sada papierov Love of my life 30,5x30,5 cm
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
     
Projekt pre inšpiráciu: 
 
  Existuje veľa pekných papierov na pánske tvorenie, ale keďže ja som sa rozhodla spraviť pohľadnicu pre veterána od starých motocyklov, siahla som po Vintage Gentleman.  Sú v nej totiž pekné obrázky, ktoré sa mi hodili. 
 
  Vystrihla som si dve visačky, predierovala dierky cez ktoré som natiahla špagátik. Na pohľadnicový základ som si vystrihla čosi menší kus tmavého hnedého papiera, prešla kraje ničičom a rozložil asi pripravené visačky. Jednu som podlepila 3D páskou a prepichla ju svorkou brads a pod obe putovalo trošku gázy. Napokon som doplnila pár perličiek a nápis a pohľadnica bola hotová. 
 
pohladnica
 
pohladnica
 
  Majte krásne dni a veľa tvorivých nápadov, my sa už teraz tešíme na vaše projekty. 
 
yka