Povedzte mi, že nie som jediná, ktorá sa teší na schladenie. Letné mesiace a horúčavy, pre mňa je to každoročný boj a podľa toho ako sa všetkým navôkol mňa nič nechce, asi nie som sama. Aj preto je zadanie do týchto horúčav jednoduché, lebo tak nejako tuším že sa vám nechce tráviť čas s nožničkami, keď všade vyskakujú fotky od vody a z výletov :)

  

Téma: Odtrhnutý kúsok papiera

 

Zadanie

   

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme

 - podmienkou je použiť odtrhnutý kus papiera, alebo nejako jednoducho papier poničiť, či už kraje, alebo inak potrhať

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31. 07. 2022 s predmetom CHALLENGE JÚL 2022

  

Výhra: 

 

    

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

  

  Ja som vyrábala jednu rýchlu potrhanú pohľadnicu a práve do odtrhnutých plôch som nalepila kvietky. Základ tvorí papier Zlota Dama 05, ktorý som roztrhla a prilepila na pohľadnicový základ. Okrem kvietkov som využila lepenkové srdiečka, gázu a slovenskú pečiatku Gratulujeme

   

pohladnica
 
Tešíme sa na vaše výtvory ♥
 
 
yka